Am primit aceasta carte spre recenzare de la libraria online Libris (unde gasiti o varietate impresionanta de carti in romana, dar si carti in engleza )careia ii multumesc foarte mult. Mi-o amintesc pe bunica, cand eram eu mica, cum se tot agita prin bucatarie si gatea si tot restul si eu doar ma uitam. Cu timpul, am aflat ca tehnica gatitului e mai grea decat pare, si este si ea importanta pentru viata de zi cu zi. Serios acum, daca nu am sti sa gatim ca lumea, cu ce ne-am alege? Cu o invazie a fast food - ului.

  La gust, e bun, normal...dar in viitor are efecte foarte rele. Mai mult, imi amintesc cand bunica i-a dat cadou mamei o carte de gatit de-a Silviei Jurcovan. Se numea "Carte de gatit pentru tinere gospodine" si era un exemplar ponosit, vechi, parca dat din generatie in generatie. Si mai adanc, imi aduc aminte cat de buna era mancarea lor. Care nici macar nu se compara cu ziua de azi.

    Aspectul cartii este impecabil. Pe langa copertile cartonate ( foarte bune impotriva apei, a condimentelor sau a cine mai stie a cui), cartea este plina de pagini cu retele ce infatiseaza meniuri usoare, sanatoase. Am gatit fursecuri. LOL. Niciodata nu mi-au iesit fursecurile atat de bine si atat de frumoase.

    Pe langa asta, mai sunt si ilustratii dragute, cu diverse animalute sau situatii de amuzament subtil.
 Avand o varitate considerabila in fiecare tip de mancare, cu descrieri aplicabile, cartea mi-a transmis o stare placuta in timp ce incercam sa coc fursecurile alea cu stafide!
     Pe langa asta, vreau neaparat sa fac si inghetata(cu toate ca vine iarna) dar cu niste catite nu strica, nu?

    Mie, cel putin, mi-a prins bine romanul. Eu v-o recomand, sa o cititi, si mai ales sa gatiti din ea!

P.S. - a fost mult mai buna decat alte carticele,care cu toate ca au poze colorate, explicatiile sunt insuficiente.

3 comentarii:

Sunt un dezastru în bucătărie. Nici măcar nu pot să amestec salata fără să dau pe jos jumătate din cantitate :)) Poate cartea ta m-ar ajuta şi pe mine. Oricum, fursecurile arată prea binee =p~

Caut si eu o carte de bucate buna!

Good answers in return of this query with firm arguments and describing everything about that.


Also visit my web page: Cooking Simple Vegetables