Oh Doamne! Ce carte! Si eu care eram atat de sigura atat de sigura atat de sigura ca este ultima. Ma gandeam eu: stai, cum, aflu eu cine a omorat-o pe Sutton. Da de unde! Si ma mai si gandeam ca "Prettu little liars" este mult mai complexa decat "The lying game". Ironica replica "sa mori tu" isi face aparitia, pentru ca lucrurile se complica serios, piesele de puzzle se amesteca, si mai lipsesc doar cateva, pana la aflarea crudului adevar.

Sara Shepard este geniala. Cu "Hide and seek" a depasit rangurile obisnuite si a plasat-o in lista mea de autori favoriti .Sincer acum, eu o sa va descriu personajele, intriga si foarte putin din actiune pentru ca trebuie sa descoperiti voi singuri tot restul, da?

  Nu am putut astepta nici in cazul cartii aceasta sa apara traducerea in romana. De ce? Pentru ca ar fi insemnat sa mai astept pe putin un an. UN AN? Esti nebun ??? Nu pot asta. Asa ca mi-am luat-o in format Kindle si m-am pus pe citit, nu gluma :)

  Stiti ca Thayer a iesit complet(sau cel putin aparent) din lista de suspecti a Emmei. A, si sa nu uit, mi-a placut enorm cum s-au sincronizat descoperirile spiritului fantoma Sutton si a Emmei. Cum descoperea una, isi amintea si cealalta sau invers. GE-NI-AL! OK, asa ca, alaturi de Ethan, super-iubitul ei, incearca din rasputeri sa afle adevaratul criminal. Ideea e ca suspectul redevine Laurel. De ce? Pentru ca, in noaptea de 31 august, cand Sutton si Thayer s-au intalnit, el a fost lovit de cineva si dus la spital de Laurel(au chemat-o pe ea pentru a nu se afla ca Sutton a fost cu el). Si ghici ce? Sutton ramane singura in canion, si, aparent cineva o omoara.

Va spun asta pentru ca sunt aceleasi intrebari care ma macina si pe mine. Nu am nicio idee si asta ma enerveaza la culme! Cine a omorat-o pe SUTTON? Pfff....
Ah, si mai e o problema. In liceu apar patru fete, boboace, normal, supranumite "The devious four" aka "Cele patru diabolice". Mda, si au o farsa mai...ciudata, si vina ghici pe cine pica? Membrele Jocului Minciunii.

 A fost ciudata prezenta lui Thayer pe parcursul cartii. Nu m-am obisnuit cu el, insa se vede clar ca este ranit sufleteste, ca aparenta Sutton nu-l iubeste la fel ca vechea Sutton. Si asta...doare. Mi-a parut foarte rau de el.
  In plus, ideea e ca fiecare fata ascunde cate uns ecret din ce in ce mai periculos. Eu doar va avertizez, sa stiti la ce sa va asteptati.

      Acum 2 minute am terminat cartea si inca sunt uimite. Am atatea intrebari si cartea a fost pur si simplu superba. Mi-a placut si m-a surprins cum nu ma asteptam sa se intample. Merita! Felicitari, Sara Shepard!  OMG!

Continuarile sunt "CROSS MY HEART, HOPE TO DIE" si "SEVEN MINUTES IN HEAVEN" . Cea din urma incheie seria, si prima apare pe 5 februarie 2013.Nu stiu cum voi rabda pana atunci. Dar ce pot face?

NOTA: 5.5