Cartea asta este a 11ea din serie. Bai, dar chiar e lunga. ( that's what she said ) . Ideea e ca ma uimeste felul in care autoarea nu se lasa si tot insista, tot continua. Dar asta nu inseamna ca nu vreau sa o citesc, totusi.

 Okay, pai, cartea asta e mult mai plina de actiune. Voi rezuma pe scurt , lasand surprizele pentru voi :

 Hanna -  incepe cautarile despre trecutul noii iubite a lui Mike, si descopera lucruri dubioase. Ideea e ca tot spionajul ei este inregistrat de A si stim cu totii cat de nemiloasa e A.
  Ma doare inima uneori cand vad cat de rea poate fi A. Distruge vieti foarte usor. Oh, cand o vor prinde in sfarsit, I hope that bitch will pay.
  E dragut cum Hanna, pe langa campania tatalui sau si a relatiei mult mai buna cu sora ei vitrega, lupta cu adevarat pentru Mike.

 Aria - nu se pune foarte mult accentul pe ea, dar aflam un secret al tatalui lui Noel si relatia lor trece prin momente grele.

 Emily - la inceputul cartii aflam faptul ca Emily are un copil, o fetita, pe care o da spre adoptie familiei Baker. Problema e ca Gayle, o persoana foarte psihopata, era persoana careia ii promisese copilul si pare foarte razbunatoare si foarte infricosatoare.

Spencer - incearca sa intre la Princeton si in goana ei intra din nou in probleme cu drogurile.

Inamicul principal al fetelor este Gayle ( inamica mai bine spus) pentru ca fetele o suspecteaza ca fiind A. Eu una nu am crezut nici macar o data ca Gayle ar putea fi A : era mult prea simplu !
 A fost captivanta, dar si destul de superficiala
Nu te poti astepta de la seria asta sa fie cu adevarat profunda. Nu stiu de ce, dar autoarea, naratiunea la persoana a treia te separa de poveste ; te face sa fii un observator, nu te pune in situatia fetelor. Nu traiesti povestea, ci doar o observi.

  Imi pare rau ca Sara nu a reusit asta. Au fost unele momente in care ma indoiam de inteligenta personajelor in luarea unor decizii, dar s-a terminat bine dupa parerea mea. Doar un deces.
   Oricum ar fi, vreau sa citesc cartea urmatoare.

NOTA: 4 / 5

Daca ar fi sa ordonez cartile dupa preferinta, as spune: Ten tiny breaths, Four seconds to lose si One tiny lie. Four seconds to lose a fost o poveste superba.  Nu stiu de ce am stat atat de mult pana i-am postat recenzia, dar cred ca a fost pentru a ma gandi mai bine la ea. Desi este cartea a treia, puteti citi individual fiecare volum fara nicio problema.

 Charlie si Cain. Cine ar fi zis ?
 Din momentul in care Charlie intra in clubul detinut de catre Cain, trimisa de tatal ei pentru "siguranta", banuind ca politia este pe urmele lor, Charlie este asemenea unei fantome pentru Cain. Asemanarea dintre ea si Penny, fosta iubire pierduta a lui Cain este izbitoare si trezeste inauntrul lui o multime de sentimente.

 Povestile celor doi sunt profunde si unice : aflam despre felul in care Cain si-a pierdut familia, pe Penny, secretele lui si Charlie ( numele ei adevarat nu este Charlie ) si cum ea a facut toata viata   tranzactii de droguri, influentata si obligata de tatal ei.
 Cu toate astea, Charlie vrea sa scape de tatal ei, si tocmai de aceea vine la Penny's, unde spera sa castiga suficienti bani pentru a fugi.

 Problemele incep atunci cand se indragosteste de Cain, si contrar regulii lui stricte de a nu se culca sau a avea vreo relatie cu personalul din club, Cain este pe cale sa cedeze.

  A avut unele momente atat de amuzante incat radeai cu lacrimi efectiv si altele emotionante si dragute si dureroase. A fost o carte completa. Grafic vorbind, a avut cateva pe undeva pe la jumatate niste parti mai slabute, dar nu ceva deranjant.
  Charlie locuieste initial intr-un cartier periculos, urat, ieftin, dar la insistentele lui Cain se muta in cladirea detinuta de el : unde au locuit si Liv si Trent si Kacey, chiar in apartamentul lui Trent.
   Cain e atat de dragut si romantic si chiar are incredere in Charlie si nu stiu, chiar mi-a placut povestea asta.

   Desi identitatea pe care Charlie, un personaj foarte tare puternic, i-o ofera lui Cain ( de la nume, varsta, adresa, referinte) este falsa, cumva el o cunoaste pe adevarata Charlie si tocmai aceste sentimente o impedica pe ea sa fuga pur si simplu, imediat ce strange banii necesari.

  Ideea e ca tatal ei o tot implica in diverse tranzactii de cocaina si lucrurile se complica cand fata este aproape ucisa. Atentia, grija si empatia lui Cain sunt pur si simplu romantice si frumoase.
   Mi-a placut cartea. A avut foarte multe schimbari de situatie.

  Se obseva faptul ca cea mai matura poveste le apartine lor, Trent si Kacey sunt cei mai "violenti", iar Liv si Ashton cei mai tineri ( prea multa adolescenta in povestea lor) .
 Well, v-o recomand  !

NOTA: 4.5 / 5