Aceasta carte a aparut la editura Epica, in Romania. Are cel mai mediocru inceput dintre toate cartile pe care le-am citit vreodata. Absolut mediocru.
  Adica: la 16 ani, Nell, un nume care imi displace atat de mult incat ma zgarie pe creier de fiecare data cand il aud, are un prieten cel mai bun, pe nume Kyle. Acesta ii propune ca ei sa devina un cuplu, si se merge pe principiul " de ce nu " . Inceputul este scris intr-un stil atat de superficial si de sec incat am crezut ca e un fanfic ieftin.

Intr-o noapte furtunoasa, Kyle si Nell se cearta, un accident se intampla si Kyle moare.
 De aici lucrurile devin mai profunde, ilustrand durerea prin care protagonista trece, sfasierea, problemele si faptul ca nu reuseste sa treaca peste decesul iubitului si prietenului ei cel mai bun.

  La funerariile lui Kyle, Nell se intalneste cu fratele lui, mai mare cu 5 ani : Colton, de care, de-a lungul timpului, incepe sa se indragosteasca cu adevarat.
   Cartea este in mare despre iertare, vindecare si puterea de a depasi momente dificile din viata. De asemenea, imbina toate astea cu muzica buna si versuri ( dupa care nu prea ma omor, avand in vedere ca sunt lipsite de expresivitate ).

  Dupa parerea mea, cartea este ok. Nu pot sa spun ca mi-a placut semnificativ, finalul chiar m-a plictisit. Nu a fost mare lucru. Chiar nu. De ce ? Pentru ca aceasta poveste de iubire nu mi-a adus nimic iesit din comun. Prea classy. De prea multe ori am intalnit aceasta poveste, si chiar nu m-a emotionat sau surprins sau orice . Doar a fost o distractie scurta, o evadare.

Nota: 2.3 / 5