Stau si ma gandesc la asta in timp ce privesc, dezamagita, cum numarul comentariilor se imputineaza pe zi ce trece. O fi de vina vacanta, cum toti sunteti plecati, dar hai sa vedem si la blog, ce nu merge. Daca sunteti binevoitori, si chiar va intereseaza, va rog nu ezitati in a-mi lasa un comentariu semnaland, ajutandu-va de observatiile de mai jos in legatura cu...blogul:

-e de vina aspectul?
-nu sunt bune postarile?
-recenziile plictisitoare?
-prea multe/prea putine postari?
-concursuri insuficiente?
-nu stiu...completati voi.


  Please, HELP!

xoxo, 
M.C.


 Daca stau sa ma uit in trecut am avut niste pasiuni pentru a face lucrurile de mana, exact asa cum le consider cele mai frumoase si mai speciale. De la tricoturi-care nu mi-au iesit vreodata, dar macar am incercat- la tablouri-unele chiar reusite- si am ajuns la gheme de ate.

  Bratari in inima, cu nume, cu pinguini!. cu stele, cu acadele, toate facute din ate si din noduri. Ei bine, ma reapuc, Voi posta poze cu una sau mai multe bratari pe saptamana sau la interval de doua saptamani si ele unt si spre vanzare. Pe unele le fac din mana, pentru ca e mai moale matrialul si nu te mananca. Acum lucrez la una in W, si voi posta poza diseara sa vedeti cum arata munca mea. Pana atunci,va las cu o poza care ilustreaza ce fel de bratari voi da eu spre vanzare, dar sunt si mii de alte modele. Uite doar cateva: