Interviul va fi pus la rubrica, alaturi de celelalte interviuri ale autorilor. Il puteti completa intr-un comentariu mai jos:
1) Ce va place cel mai mult la un blog?

2)Care este carte/seria sau autorul/ea preferat/i/e?

3)Cum ati vrea sa imbunatatesc blogul?

4)Sunteti multumiti de premiile date pana acum la concursuri?

5)Blogul vostru preferat(numele)


War has never been won and Love has never been saved without... Sacrifice.

As the new Empress of the Ischero Empire, Cordelia fights for the safety of her divine disciples, including Victor – the only powerless demigod, from the threat of Hades’Apolluon. While Cordelia awaits her anointment from Zeus, she finds solace in her growing relationship with Evan and believes that everything is falling into place, until the Apolluon increase their attacks on the Ischero and the mortals of Nickel City, and the elders object to the mission of searching for her parents, causing division in the empire.
Just when Cordelia believes things can’t get any worse, Victor vanishes, bringing about a new threat to end her union with Evan for good, and the mortals begin to suspect that the Ischero are nothing like them at all. Due to the growing persecution from the residents of the town, Cordelia decides that relocating is the answer.
In the new city, just as the members of the empire begin to find peace, familiar faces begin to emerge and true identities are revealed. In order to guarantee her empire's safety, Cordelia must decide between saving herself and making the ultimate sacrifice without any help from the gods.

 Sacrifice (The Descendants, # 2)

DESPĂRŢIREA, CARTEA A PATRA DIN SERIA CERCUL SECRET, creată de L.J. SMITH şi scrisă de Aubrey Clark. În curând la CORINTeens!
Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake simte că este o persoană obişnuită. Este fericită alături de sufletul ei pereche, Adam, şi îşi face noi prieteni. Dar, având în vedere sabatul secret din care face parte şi incredibila ei putere interioară, Cassie are de fapt o viaţă ieşită din comun. În timpul Festivalului Primăverii, o întâmplare tragică îi obligă pe membrii Cercului să facă faţă unei situaţii disperate, pentru care nu au fost deloc pregătiţi.
Cercul secret este vânat de un duşman necunoscut – şi oricine poate fi următoarea victimă. Pe măsură ce se străduiesc cu toţii să se apere, iau naştere alianţe, iar relaţiile dintre ei sunt puse la încercare. Niciunul nu ştie în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă. Şi, mai ales, nimeni nu este cine pare a fi – oare membrii Cercului sunt destul de înţelepţi încât să vadă dincolo de aparenţe sau se vor lăsa înşelaţi şi dezbinaţi?
O să reuşească oare Cassie să-şi salveze prietenii… şi pe sine însăşi?
Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?
„Tineri atrăgători, dar şi inocenţi, dragoste, aventuri… toate vor fi pe placul cititorilor. Personajul principal, Cassie, este fermecător şi realist, iar scenele pline de suspans te fac să aştepţi cu nerăbdare continuarea.” – VOYA
Cartea are 288 de pagini, format 13 x 20 cm, şi este cartonată. Preţul va fi de 39,90 lei.

ANNA DRESSED IN BLOOD de Kendare Blake, serie intrată recent în portofoliul LEDA
Aparent, tipica poveste a băiatului care se îndrăgosteşte de o fată, dar – de data aceasta – fata ucide oameni…
Un adolescent vânător de fantome e pe urmele stafiei criminale a unei fete care îşi bântuie fostul cămin încă din anii ’50.
„Extrem de originală, minunat de inventivă şi absolut pasionantă, Anna Dressed in Blood este unul dintre cele mai bune romane horror scrise vreodată.” – Kirkus Review
„Îmbinând cu măiestrie partea de roman horror cu cea de romance, Blake ne oferă o poveste cu fantome gotică, captivantă şi inteligentă.” – Publishers Weekly
Anna Dressed in Blood este o poveste întunecată, cu un erou care-i ucide pe cei morţi, dar care este îndrăgostit el însuşi de moarte. Până la finalul cărţii, la fel veţi fi şi voi. Fascinantă şi romantică!” – Cassandra Clare, autoarea seriei Instrumente mortale, bestseller New York Times
„Vechea poveste a băiatului care întâlneşte o fată – asta dacă băiatul e un vânător de fantome cu tendinţe autodistructive, hotărât să-şi răzbune tatăl, iar fata este o fantomă ucigaşă, captivă într-o casă plină de cei pe care i-a omorât de-a lungul timpului. Cas şi Anna sunt noul meu cuplu preferat. Când am ajuns la ultima pagină, am luat-o din nou de la capăt.” – Holly Black, autoarea bestsellerului Red Glove
Cas Lowood a moştenit o meserie neobişnuită: îi ucide pe cei morţi.
Şi tatăl lui a făcut la fel până ce a fost măcelărit de o fantomă pe care încerca să o distrugă. Acum, înarmat cu pumnalul ritualic misterios şi mortal al tatălui său, Cas străbate ţara împreună cu mama lui, care este vrăjitoare, şi cu pisica lor, foarte pricepută la adulmecarea spiritelor. Împreună, merg pe urmele legendelor şi ale tradiţiilor locale, încercând să ţină pasul cu morţii ucigaşi, şi nu-şi bat capul cu tot soiul de amănunte enervante, cum ar fi viitorul şi prietenii.
Când sosesc însă într-un orăşel nou, în căutarea unei fantome pe care localnicii o numesc Anna Dressed in Blood, Cas nu se aşteaptă la ceva ieşit din comun: o va urmări, o va vâna şi o va ucide. Dar descoperă în schimb o fată captivă în propria-i furie şi în blesteme, o stafie care nu seamănă cu niciuna pe care a mai fost nevoit să o înfrunte vreodată. Încă mai este îmbrăcată cu rochia pe care o purta în ziua în care a fost ucisă cu brutalitate, în 1958: albă odinioară, acum este pătată cu roşu şi îmbibată de sânge. De la moartea ei, Anna a omorât pe oricine a îndrăznit să pătrundă în casa victoriană părăsită care i-a fost cândva cămin.
Dar, dintr-un motiv necunoscut, decide să-i cruţe viaţa lui Cas…
Roman ales de către Kirkus Reviews ca una dintre Cele mai bune cărţi pentru tineri ale anului 2011
Roman selectat în Top 5 Romane pentru tineri pe anul 2011, conform postului Naţional Public Radio