În curând, partea a patra din seria Micuţele mincinoase şi secretele lor – SECRETUL LUI SPENCER. Din 19 iunie, împreună cu revista Bravo.
Degeaba speră micuţele mincinoase că pot trece neobservate. Urmează Spencer…
Îşi dă întâlnire cu un tip despre care află… câteva lucruri stupefiante! Cum şi Melissa este înşelată în aşteptările ei, îi propune lui Spencer să se răzbune împreună pe el. Dar, desigur, aventura celor două surori nu poate să aibă un final cu adevărat fericit.
Iar aici intervine rolul meu: să aflu toată povestea şi s-o dau în vileag…
*
Un sincer la mulţi ani!
Acum, că am terminat cu vizitarea obiectivelor turistice, bucuria mea de sărbători e întreagă. Măi, măi, dar tare ocupate au mai fost micile noastre mincinoase! Hanna a fost exclusă din tabăra de instrucţie. Emily a mituit un poliţist. Aria s-a măritat – cu un ecoterorist, nici mai mult, nici mai puţin. Iar Spencer – ei bine, hai să zicem că ştie exact cum se face ca să-i pompezi unui tip sângele în… ăăă…
Sărmana Spence! Ceea ce-şi doreşte ea cel mai mult pe lume e o familie care să n-o urască. O soră care s-o ajute să-şi găsească un iubit şi să n-o mai înjunghie pe la spate. Părinţi care să-i asculte problemele şi să-i fie întotdeauna alături. Dar Spencer nu ştie că au cu toţii un motiv să o trateze ca pe-o străină. Familia ei fără cusur nu e nici pe departe aşa cum pare. Familia Hastings are nişte secrete terrrrribile. Şi cine altcineva să i le dezvăluie lui Spencer, dacă nu moi?
Dar, oricât de incitante au fost aceste scurte călătorii de sărbători, pentru mine distracţia de-abia începe. Planurile mele măreţe vor face ca indiscreta Mona să pară mai amatoare decât Aria, cu tot cu sutienele pe care şi le tricotează singură. Mulţumită mie, Hanna e pe cale să ajungă atât de jos în lanţul trofic, încât nu va fi niciodată în stare să se mai ridice la suprafaţă. Viaţa amoroasă a Ariei va şi mai răvăşită. Emily îi va frânge inima mamei sale în milioane de bucăţele. Spencer îşi va distruge familia, o dată pentru totdeauna. Şi, cât de curând, Ali nu va mai fi singura fată din Rosewood care a murit în condiţii tragice şi mult prea tânără. Vi se pare o cruzime? Ce să vă spun? Nemernicele astea mi-au distrus viaţa. Iar eu cred în zicala „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Sau, în cazul meu, „viaţa lor pentru viaţa mea”.
Aşadar, cine sunt eu? Veţi afla foarte curând. Însă până atunci, sunt umbra de la fereastră, şoapta purtată de vânt, senzaţia iritantă că stă cineva la pândă, că aşteaptă. Spencer şi prietenele ei pot hotărî să fie cuminţi în anul care urmează, dar eu voi fi alături de ele, să le ajut să rămână la fel de pline de păcate ca până acum.
Puneţi-vă centura de siguranţă, domnişoarelor! Dacă am şi eu un cuvânt de spus în toată treaba asta, atunci acesta va fi ultimul Ajun de An Nou din viaţa voastră.
A.

http://img.myhotcomments.com/qqqimg/bd42004bfed24864d5e6769cc82a0441.jpg


Cabral s-a hotărât să rupă tăcerea şi dezvăluie adevărata faţă a lui Connect-R.
"Da, stiu ca are multi fani, mai ales de cand cu melodia asta noua, «Vara nu dorm». Da, stiu ca este popular si ca e mai sigur sa nu comentez nimic de rau despre el. Dar oamenii au dreptul sa stie adevarul!", scrie Cabral pe blog.

"Si aici nu ma refer la discutia aia cu Fugees si Ready or not, s-a tot discutat. Nu ma refer nici la celelalte dispute din jurul lui Connect-R. Ma refer la o treaba mult mai nasoala, ceva care s-ar putea sa-i distruga complet reputatia si imaginea artistului. Deci: ... am fost ieri seara pe la Connect-R pe-acasa. Iar individul... dormea!", a dezvăluit Cabral.
 Sursa:  http://ro.omg.yahoo.com/cabral-dezv%C4%83luie-adev%C4%83rul-crud-despre-connect-r
Cabral dezvăluie "adevărul crud" despre Connect-R! Nici prin cap nu-ţi trece ce secret ascunde cântăreţul!