In doua-trei zile voi posta o recenzie completa la cartea "Fior", pe care am imprumutat-o si care este emotionanta, lirica, si foarte profunda.
   Dupa parerea mea este buna pana acum, asta insemnand pana la pagina 201 din 379 si este ataat de buna. Clar, ma bucur ca am imprumutato! So...soon I will post the review.


  Altceva, voi ce mai faceti? Cand sunt bloggerita(si nu numai) imi place sa fiu la curent si cu parerile citiorilor. Ce mai ziceti voi?

 Bunaa vrea sa insemne ce faceti? Mai sunt, dupa calendar, cu exceptia celor de clasa a 8a, 5 zile de scoala. Si apoi marea vacanta. Daca stai sa te gandesti bine,n-ai nicio idee cand a trecut atat de repede timpul. Daca tot vine vorba de noi inceputuri si de sfarsituri, ama runcat un ochi la cateva dintre "noile" bloguri create, care apropo sunt cam...se vede atat de mult ca nu sunt slefuite, sau nu arata deloc profesioniste. Poate ca nici al meu nu pare prea mult, nu stiu, nu sunt buna de designer.

  Apoi mai vine incercarea lor de a se ridica, perseverenta lor si asta e de apreciat. Bun...acum sa ne concentram pe VARA. De indata ce vom intra in luna iulie voi de startul unui nou concurs, asa ca fiti pe faza.