Hey dragilor! Ce mai faceti? Ca nu v-am mai auzit de mult... Pe la scoala pe la mine, am devenit, clasa mea, "clanul". Avem tot ce vreti, really! Eu luni am lipsit, si ce sa vezi cate s-au intamplat ! Sport national: saritul de gard, problema e cand bodyguard-ul te prinde, insa no problem, perseveram!

POZA  LUI ROOOSE :X :X
  
   Avem genii in devenire, profesioniste in unghii false, si ce sa va mai spun, avem de toate! Miercuri a fost o zi plictisitoare, ca, de altfel, toate celelalte zile de miercuri.Sapte ore de plictiseala pura. Am pornit, ironic, in cautarea lui Will al meu dar fara succes. Ei, mai vedem.

   Pe langa melodia "Stinge lumina" a lui Ruby, care, scuze daca voua va place, ca mie nu, mi-a spart urechile, am primit vestea ca JOOOOOIa viitoare o sa fiu se derviciu cu o fata. Yeees! Geniala vestea, abia astept sa va povestesc cum a fost. In rest, e foarte obositor.

   Acum m-am apucat de "Domnia hasului" de Rachel Caine, la care o sa postez o recenzie pe marti-miercuri, cand o voi termina. Si voi ce mia faceti???

2 comentarii:

Eu m-am distrat grozav cât am fost de serviciu :)) Ah, şi de fapt e poza lui Wild Rose, pe care am luat-o şi eu :D
Stinge lumina e prea... nu folosesc cuvântul ăla aici :))

Hey! Eu o sa fiu de serviciu viberi!
La noi, pe langa saritul gardurilor se mai practica bautura si trasu' pe nas...Au prins vineri niste fete care, surprinzator au reusit sa ajunga la scoala asa cum erau. Din pacate, eu am pierdut marele show facut de ele, din cate am inteles se scurgeau e asfalt si vedeau pasarele albastre!:)))
Despre piesa lui Ruby, sincer o sa fac bube!:))) Chiestia aia nu se poate numi melodie, aia este o o o.... nu pot sa zic asta!:))) Sa ai o saptamana frumoasa!>:D<