"Wanted" este volumul noua din seria "Micutele mincinoase". Am citit "Wanted" destul de repede, deoarece este plina de suspans, mister si actiune.

  Mi-a placut foarte mult ca nu se pierde timpul inutil cu descrieri sau alte cele, ci incepe chiar cu o intriga teribil de interesanta: mama lui Alison cheama toate persoanele din Rosewood, inclusiv reporterii, televiziunea, pentru o declaratie de-a dreptul socanta: le-o prezinta pe Courtney, fiica ei, sora lui Alison.

   Dar totusi, aceasta Courtney parca are ceva aparte: niste ochii albastrii precum cerul intr-o zi de vara fara nori, un zambet sexy, par blond, lung, dar parca ai mai vazut-o undeva. Sa fie poza fetei aleia de pe cutiile de lapte de acum cativa ani? De ce e atat de cunoscuta?  Pentru ca aceasta Courtney este sora geamana a lui Alison DiLaurentis.

 Iar cele 4 micute mincinoase, puse in acesta situatie socanta, sunt nevoite sa se acomodeze atmosferei. Dar totusi, este atat de ciudat, avand in vedere ca asemanarea dintre cele doua fete - Alison si Courtney - este evidenta. Revenind, fetele se imprietenesc cu Courtney treptat: Hanna si cu ea se razbuna pe Kate, Spencer si cu ea discuta vechi dileme, si ceea ce iese este destul de interesant, Emily se indragosteste din nou de ea, si Aria ... ei bine ea refuza initial sa aibe incredere in ea - si ce intuitie buna are Aria !

Oricum ar fi, stiti cum e: Cei care uita trecutul sunt condamnati sa il repete . Nu voi intra in detalii, insa sunt foarte multe dezvaluiri in care iti vine sa citesti din nou si din nou si din nou pasaje, capitole intregi, pentru ca aceasta poveste are atat de multe chichite si cheite care deschid usi. Intrebarea este, totusi: oare vrei sa afli ce se afla in spatele unor usi inchise?

  Cu una, cu doua, actiunea din carte este buna la final. Pana atunci o poti numi actiune, insa mie nu mi se pare: este acel tam-tam al secretelor - pe care il ador - insa pe care nu il pot numi actiune, cat intrigi. Iar in privinta personajelor: ele evolueaza din ce in ce mai frumos. Punctul culminant este total neasteptat. Total !

Nota: 4.5 /5

 Tocmai am terminat de citit: Destroy me de Tahereh Mafi, care a fost OK, si am incercat sa ma apuc de Evernight de Claudia Gray, Inceputurile de la Jurnalele lui Stefan, insa nu ma prind deloc.



Asa ca va rog, daca aveti timpul necesar si cheful, sa=mi lasati intr-un comentariu la aceasta postare un titlu sau mai multe decarti pe care sa le citesc. Si sa fie bune. Pur si simplu nu am nicio idee...