Cu totii suntem putin tristi pentru ca a sosit toamna...cu toate schimbarile pe care le aduce si cu sentimentul predominant de melancolie. Astfel, m-am gandit si eu la un nou concurs! Cu totii avem serii preferate,carti,  personaje incredibile si superbe, nu-i asa? Serii care, mai devreme sau mai  tarziu evolueaza, si ajungi intr-un punct in care-ti e dor de primul roman. Inceputul acela atat de frumos! Asa simt si eu cand vine vorba de "Casa de sticla" de Rachel Caine.

   Misiunea voastra este sa scrieti o compunerica, un raspuns de dimensiuni la alegere(aici, la postare) , in care sa descrieti personajul sau seria sau povestea care v-a impresionat si dupa care sunteti nostalgici. Poveste pe care v-ar placea la nebunie sa o traiti si care pur si simplu v-a "furat" inima.

   Multumim librariei online Libris(unde gasiti o varietate de carti online si in engleza), datorita careia avem ocazia sa desfasuram concursul. Premiul este o carte la alegere, iar durata concursului este :  10 nov  2012-  24 nov 2012.

    Partenerii libris nu pot participa. Va rog sa lasati in comentariu link-ul de pe libris.ro cu cartea dorita. 

    Succes!