Hey dragilor! Ce mai faceti? Ca nu v-am mai auzit de mult... Pe la scoala pe la mine, am devenit, clasa mea, "clanul". Avem tot ce vreti, really! Eu luni am lipsit, si ce sa vezi cate s-au intamplat ! Sport national: saritul de gard, problema e cand bodyguard-ul te prinde, insa no problem, perseveram!

POZA  LUI ROOOSE :X :X
  
   Avem genii in devenire, profesioniste in unghii false, si ce sa va mai spun, avem de toate! Miercuri a fost o zi plictisitoare, ca, de altfel, toate celelalte zile de miercuri.Sapte ore de plictiseala pura. Am pornit, ironic, in cautarea lui Will al meu dar fara succes. Ei, mai vedem.

   Pe langa melodia "Stinge lumina" a lui Ruby, care, scuze daca voua va place, ca mie nu, mi-a spart urechile, am primit vestea ca JOOOOOIa viitoare o sa fiu se derviciu cu o fata. Yeees! Geniala vestea, abia astept sa va povestesc cum a fost. In rest, e foarte obositor.

   Acum m-am apucat de "Domnia hasului" de Rachel Caine, la care o sa postez o recenzie pe marti-miercuri, cand o voi termina. Si voi ce mia faceti???