Am mai terminat o carte de-a Sarei Shepard ! OMG, cat de mult le ador ! Si "Killer", cartea a sasea(se vede aici o evolutie care trebuie luata in definitiv in calcul) este pur si simplu aur curat. 

  Cred ca este cea mai buna carte din serie. M-a lasat fara cuvinte.
   Pentru inceput, stilul autoarei este cu mult mai dinamic. Nu se mai pierde timpul cu detalii nesemnificative cum s-a mai petrecut prin "Wicked". 

   Stiati ca Aria, Spencer, Emily si Hanna i-au gasit cadavrul lui Ian in Wicked. Ei bine, cum au alertat politia, au descoperit ca acel cadavru a disparut. Si intrebarea pe care ne-o punem este : Oare cineva i-a furat trupul neinsufletit, sau era viu si doar si-a inscenat moartea? Asa cum se intampla si in povestea aceea veche cu copilul care alerta mereu satul ca au venit lupii la turma lui, cu toate ca de data asta Micutele Mincinoase spuneau adevarul, lumea incepe sa le ia in serios, si asta le aduce o imagine proasta in intregul Rosewood. 

  Spencer si Hanna au fost, de aceasta data, personajele care mi-au placut cel mai mult. Ei, si Emily mi-a placut, insa Aria a fost pe ultimul loc. Stiti ca Spencer si-a gasit mama reala. Ea locuieste in New York, ducand o viata numai lapte si miere. In plus, relatia lui Spencer cu asa-zisii-ei parinti din Rosewood e extrem de spionoasa, trecand de la oribil la absolutul ce reprezinta nesuferitul. 
  Oricum, se cearta cu Andrew, noul ei iubit, iar sfarsitul, printre ultimele capitole ce o au pe Spence ca protagonista m-au lasat cu inima franta pentru ea. Veti vedea daca va doriti sa stiti.
   Hanna, pe de alta parte, este intr-o lupta continua , -oarba, dupa parerea mea - cu Kate. Acum au ajuns sa concureze pentru MIKE Montgomery, fratele Ariei. Si ghici ce : Hanna chiar se indragosteste de el. 

 Apoi, am realizat diverse lucruri despre Ali. Ea, per total, a fost o proasta. Cu toate ce initial este adusa intr-o lumina buna, una de vai, a murit BFF-ul lor, aflati ca nu era BFF cu adevarat. Mai mult, Alison, de-a lungul timpului, nu a facut decat sa le manipuleze in jocurile ei malefice, sa le santajeze cu secrete ingrozitoare si sa se poarte ca o jigodie. OMG, ce fata proasta! 
Ariei ii revine vechea pasiune pentru Jason DiLaurentis, fratele lui Alison. Eu habar nu aveam ca era indragostita de el! Si ...afla lucruri destul de infioratoare despre el : cum ca este posibil sa fi fost internat intr-un spital de nebuni si el se poarta absolut straniu cu ea in timp ce incearca sa iasa la o intalnire. 

 Si mai e inca ceva : mesajele lui A. sunt...  oarecum sunt indicii in descifrarea mortii lui Alison si ma intreb care e faza ? De ce le ajuta ? sau mai bine : Ce ii iese lui A. – oricine o fi – din toata chestia asta ? Ca voi stiti doar ca A. umbla numai pe interes, nu ?

Pe parcurs, fetele primesc diverse mesaje de la Ian, si se iau in calcul doi noi suspecti in crima : Jason DiLaurentis si Wilden, politistul ala tampit. 
Emily, ce sa mai zic, se cearta cu Isaac din cauza ca mama noului ei iubit este malefica si se tot ia de Emily. Nebuna femeie! 

Oricum, per total, Killer a fost plina de drama, umor, actiune, si mi-a placut la nebunie. I-o recomand oricui, doar, seria asta este seria mea de suflet! 

NOTA: 5.5