Concurs Spulbera-ma Libris

update uitati-va la reguli :)

Multumita librariei LIBRIS organizez si eu un concurs cu o carte care nu a fost cumparata de mine.Ii multumesc mai ales doamnei Loredana Tudor careia i s-a facut mila de mine si mi-a oferit un concurs de care voi si cu mine ne bucuram(sper ca si voi).
M-am gandit ca tot vine 1 iunie si mi-ar placea sa va fac o surpriza.Asa ca here it is!
Premiul este cartea Spulbera-ma de Tahareh Mafi.Concursul va fi cu tragere la sorti.Concursul se incheie pe 12 iunie .Va pun mai jos regulile.
REGULI:
-lasati-va numele complet intr-un comentariu daca participati
-follow prin gfc/network blogs
-lasati un link unde ati raspandit vestea
Intrari in plus:
-Fiecare comentariu la postarile de azi incolo e o intrare in plus
 http://lifemeanscolour.blogspot.com/2012/05/concurs-spulbera-ma-libris.html

CREATURA, primul volum dintr-o serie de Nely Cab, în curând la Editura LEDA
Sunt mai mult şi totodată mai puţin decât o fiinţă omenească.
Printr-un miracol, sunt încă în viaţă.
Aceasta este povestea primei mele iubiri, povestea fostei mele vieţi, şi povestea renaşterii mele.
Când Isis Martin, o tânără de şaptesprezece ani, are probleme cu somnul din cauza unor vise tulburătoare despre o fiară îngrozitoare, ea decide să-şi înfrunte temerile. Dar ceea ce descoperă este altceva decât o fiinţă ameninţătoare.
Creatura cu înfăţişare omenească, mai exact cu chipul unui băiat  ce portă numele David Chios, o asigură pe Isis că nu este rodul imaginaţiei ei. Nevrând să-i accepte ca atare mărturisirea, Isis îi pune vorbele la îndoială, cerându-i  să-şi arate abilităţile – o provocare pe care acesta o acceptă.
În visele ei, Isis  dă, fără să ştie, peste existenţa tăcută a genealogiei divine a celor uitaţi de mult de oameni.
Într-un orăşel vechi din sudul Texasului, povestea o poartă pe Isis pe cărarea iubirii neîngăduite şi a unor adevăruri pasionante care pot schimba viaţa. Călătoria lui Isis Martin, care se va dovedi una iniţiatică până la urmă, va lăsa cu siguranţă cititorul dornic să afle mai mult. Mai ales că are, după cum veţi vedea, un final puternic şi surprinzător.
Un fantasy electrizant, cu un suflu nou, care categoric merită citit.
NELY CAB locuieşte în sudul Texasului împreună cu soţul şi fiul ei. În afară de scris, lui Nely îi place să deseneze şi să picteze. Copacul de pe coperta acestei cărţi este o dovadă a talentului lui Nely.