Inainte sa cumpar aceasta carte am ezitat. De ce? Pentru ca ultimele mele achizitii in materie de carti chiosc au fost "Cercul secret" si m-au dezamagit remarcabil. Ei  bine, asta nu se intampla si in cazul seriei "Fetele Gallagher". Cammie, protagonista, este o super fata, draguta, de care te atasezi iremediabil, si cu care traiesti fiecare clipa

   Academia Gallagher este o scoala super secreta de spioni, acolo fiind aproximativ 100 de fete, profesori care invata spargerea codurilor si tot felul de alte chestii. De altfel, Joe Solomon, un nou profesor le scoate din tipare, sa zic asa, orele fetelor, dar asta va las pe voi sa descoperiti de ce. In timpul unei misiuni, Cammie este abordata de un baiat foarte dragut, pe nume Josh de care se si indragosteste...
     In continuare, Cam si cu cele doua cele mai bune prietene, Liz si Bex au o noua colega de camera, si anume Macey, o fata foarte frumoasa, dar cu suficiente fite.

     Pentru a afla daca Josh este baiat obisnuit, sau cine stie ce spion nebun, Cam si BFF-urile ii sparg calculatorul(nu la propriu, normal) si afla multe informatii...Ei, pe scurt, relatia lor nu poate fi nicidecum usoara. M-am ingradostit de stilul in care scrie Ally, este superb, dialogurile, gandurile lui Cammie, totul, chiar si personajele sunt incredibile. Imi aduce aminte de Spioanele de pe vechiul Jetix, doar ca versiunea asta e muuult mai tare!

     De regula nu imi plac povestile cu spionaj, insa asta a fost foarte tare! Josh e un tip dragut, frumos foc si solidar. Intalnirile lui Cammie sunt atat de emotionante si pline de inocenta si de frumusetea adolescentei, realizand o poveste de iubire ce pare imposibila, dar privita din toate partile emana puritate si... tinerete.
      Suspansul a fost dozat suficient, nici prea mult, nici prea putin, ceea ce ii mai da bile albe.
     Daca e ceva ce nu mi-a placut, a fost finalul. Nu va spun de ce, descoperiti si singuri!

     Deci, daca e sa merite banii, in opinia mea, chiar au meritat! "Fetele Gallagher" este o serie care nu trebuie ratata!
NOTA: 5/5

 Daca vreti sa cumparati cartea, eu o vand la pretul de 8 lei! PENTRU DETALII, trimiteti-mi un mail la madison97madi@yahoo.com .Pentru poze, click aici

17.     Cărți electronice vs Cărți tipărite. Pe care le preferi, cu argumente pro și contra.
 
 Fara doar si poate le aleg pe cele tiparite. Imi e de o mie de ori mai usor decat cele electronice. Pe langa faptul ca nu am e-reader, ci un amarat de mp4 cu ecran minuscul pe care sa le citesc, si pe calculator imi obosesc ochii, imi e mult mai usor cu cele tiparite. Pana si cartile in engleza si franceza le citesc, numai sa fie tiparite. 
   E drept ca cele electronica sunt mult mai ieftine, uneori fiind si gratis, si de aceea am imprimanta pe care o tot pun sa scoata cartile electronice. Imi place sa tin cartea in mana, nu stiu, pur si simplu imi place mult mai mult. 
    Deci, nu ma deranjeaza sa am carti electronice, pentru ca le fac carti imprimate cu .... imprimanta! 

 Nu stiu cati dintre voi se uita, insa in lipsa TVD si Teen Wolf, ma uit la Victorious. Am auzit cantecul asta si e incredibil! Ascultati-l si voi, merita!