Cartea asta este exemplul ideal pentru romanul siropos idilic de care oricine mai are nevoie din cand in cand, dar care este, din pacate, incredibil de previzibil.

Abby Abernathy ( ce nume interesant ) tocmai s-a mutat cu prietena ei cea mai buna, America, pentru a incepe facultatea si pentru a lasa in urma toate grijile, toate problemele, toate barfele care i-au macinat viata inainte. Mi-a placut asta , ideea de backstory, de trecut misterios si suferind, dar pe parcursul cartii aceasta latura este foarte putin dezvoltata. Aflam informatii doar despre un tata risipitor si egoist, atat.

 Pe parcursul cartii am avut senzatia ca citesc fanfictionul unei fete innebunite dupa un tip, pentru ca este foarte, foarte siropoasa, si dialogurile mi se pare nerealistice ; foarte pompoase, foarte cheesy.
Travis este un luptator. La cateva saptamani se bate, in ring, si asa castiga bani. Arata foarte bine, este un "pachet tatuat de muschi" si din prima clipa se indragosteste de fata timida si draguta, de Abby. Oh God, nu din fucking nou. Iarasi, iarasi, iarasi bunaciunea se indragosteste fara speranta de tipa timida si scortoasa care in respinge. Okay, scriitoare amorezate de luptatori tatuati din toata lumea, sunt sigura ca acest lucru este foarte realistic.

  Abby il vede pe Travis ca o reintoarcere in trecut. Il vede ca pe motivul pentru care toate amintirile rele, toate lucrurile rele de care a fugit se vor intoarce si o vor potopi, dar iubirea dintre ei este atat de profunda incat nimic nu le poate sta in cale. Cel putin asta e ideea pe care cartea o sustine.
   Inceputul a fost, desi nu prea realistic, genial, si sa va spun de ce. Pe langa tipologia para - intalnita de tip super sexy, Travis, nu numai ca aduce in fiecare noapte pipite agatate din club cu care si-o trage, dar se pare ca are si un suflet pe care Abby i-l va descoperi.
    America este iubita varului lui Travis si boilerele se strica , nu exista apa calda in camin, asa ca America si Abby se muta cu Travis si varul lui. Ce convenabil ! Si Abby imparte o camera cu Travis, si un pat. Ce convenabil !  Nu spun ca nu e dragut, dar si teribil de putin credibil.

Punctul culminant - care chiar a existat - mi-a placut, si cartea m-a prins cat de cat, adica am terminat-o in doua zile. Mi-a placut pe de-o parte, au fost distractive tachinarile si certurile dintre Travis si Abby, si momentele emotionante petrecute alaturi de familia lui Travis, insa pe de alta parte, cartea asta nu aduce nimic original sau profund.
Este doar o poveste tipica de dragoste.
Nu m-a schimbat cu nimic, nu mi-a adus o noua perspectiva asupra vietii, deci nu si-a indeplinit misiunea.

NOTA; 3. 5 / 5