Recunosc ca eu nu am fost atrasa absolut deloc de "Chimie perfecta". Mi s-a parut o carte slaba,lipsita de originalitate.
      Cu toate astea, m-am apucat de Legile atractiei, volumul doi, din pura curiozitate. De data asta afirm cu sinceritate ca nu am fost dezamagita. Absolut deloc. "Legile atractiei" este o carte superba,desi putintel vulgara,trebuie sa spun.
         Kiara este protagonista. Familia din care provine este bogata,traieste intr-o casa enorma si are un fratior pe nume Brandon foarte simpatic in varsta de 5 ani.

       Carlos este fratele mai mic al lui Alex. El este nevoit sa paraseasca Mexicul si banda sa pentru a veni sa invete la liceul Fairfield.
   Coincidenta,soarta,destinul sau cum vreti voi sa-i ziceti face ca Kiara sa-i fie ghid lui Carlos in prima saptamana de liceu. Mi-a placut foarte mult de Carlos. Mult mai mult decat de Alex. 


       Evident rebel, ca toti fratii Fuentes, protagonistul nu se lasa impresionat de ajutorul oferit de Kiara,ba chiar incearca sa o indeparteze.
       

      Niste firi atat de opuse si totusi enervant de potrivite, Carlos si Kiara sunt pe cale sa aiba povestea vietii lor. Incetul cu incetul incep sa se imprieteneasca. Carlos se duce la petrecerea lui Madison, cea mai nesuferita persoana din lume, unde fumeaza, se drogheaza si refuza in ultimul moment propunerea de a face sex cu Madison.
        El nu prea poate sa si-o scpata don cap pe Kiara. Cand in scoala are loc o razie, in dulapul lui Carlos sunt gasite droguri si de aici situatia devine complicata rau.
      Carlos are doua optiuni: fie participa la programul REACH pentru adolescenti cu probleme,
A fost un roman foarte amuzant. Carlos si Kiara sunt foarte carismatici si au fost unele momente in care imi venea absolut sa rad cu lacrimi. M-a emotionat povestea de dragoste dintre Kiara si Carlos si mai ales modul in care a evoluat.
fie scoala de corectie.
       Tatal Kiarei, profesor la liceu cere custodia lui Carlos-care locuia cu Alex, lucru ilegal ca nu aveau parinti. In acest moment Carlos se muta in aceeasi casa cu Kiatlra si actiunea incepe de-a binelea. Pentru ca Madispn sa-l lase in pace, Carlos ii propune Kiarei sa se prefaca ca sunt un cuplu. Ce urmeaza ? Veti descoperi singuri.
     Epilogul a fost genial dupa parerea mea. Povestea nu se limiteaza la dragoste ci si la pericolul drogurilor. Devlin, un tip periculos-dealer si alte alea- il cauta pe Carlos pentru ... interesele sale proprii.
          Mi-a placut atat de mult ! Legile atractiei merita citita. Geniala.
Nota: 5/5

    

Am facut un schimb de carti-printre multele- si am primit Circul ororilor. Ma asteptam sa fie ceva horror sau macar sa ma sperie. Evident,am gresit categoria de varsta. Daca as fi citit-o in urma cu 4 sau 5 ani,atunci ar fi fost super. Probabil ? Insa in momentul de fata nu pot decat sa-mi afirm dezaprobarea. Nu este una totala - veti vedeape parcurs.

       Darren Shan este un pusti obisnuit. L-am catalogat imatur,egoist uneori,dar cu o inima de aur.
         Steve este peietenul cel mai bun al lui Darren. Totul decurge normal pana in momentul in care gasca lui Darren face rost de un pliant care ii anunta de existenta unui circ al ororilor, cu totul si cu totul deosebit.

          Acest gen de circ era considerat oribil deoarece isi batea joc de defectele oamenilor. Ei bine, evident ca Darren si gasca vor sa faca rost de acele biete. Steve se ofera sa le cumpere si aici intervine o problema grava: nu a putut ovtine decat doua bilete. Unul ii revine siesi iar celalalt va ajunge la Steve. Aici ma opresc din povestit

         Vreo 70 de pagini se descriu reprezentatiile de la circ. Abia dupa aia incepe sa fie treaba interesanta.
          Steve nu e ceea ce pare a fi. Circul nu e o prefacatorie. Desi initial imatur, Darren deprinde calitati importante, precum curajul, altruism, se sacrifica pentru cel mai bun prieten.
  
       A fost o lectura draguta. Nu una memorabila, dar nici oribila. Stiu ca mi-ar fi placut la nebunie cartea la 10 ani...

Nota:  3/5