Cartea asta este absolut geniala. Merita publicata in Romania. Inca nu stiu ce au pazit toate editurile astea, incat nu publica niciuna aceasta carte.

De ce este atat de incredibila ? Pentru ca este construita in jurul unei drame puternice, emotionante, care iti ajunge pana la suflet si personajele sunt foarte, foarte vii. Te atasezi usor de ele. Ajungi sa le cunosti, sa iti placa, si mai mult:  are o gramada de momente in care iti vine sa razi de ironia situatiilor si are si o poveste de iubire frumoasa <3 atat="" de="" emotionanta.="" p="" si="">
Capitolele sunt impartite in mai multe "etape " :
Stage One--Comfortably Numb
Stage Two--Denial
Stage Three--Resistance
Stage Four--Acceptance
Stage Five--Dependence
Stage Six--Withdrawal
Stage Seven--Breakdown
Stage Eight--Recovery
Stage Nine--Forgiveness


 Okay, si iat-o pe Kacey, protagonista cartii. In urma cu 4 ani, parintii ei, prietena cea mai buna si iubitul ei au murit intr-un accident de masina. Atunci, jumatate din corpul lui Kacey a fost distrus, partea dreapta mai exact, si  a fost nevoita sa se recupereze. Dupa mult timp, cand a inceput sa mearga, in sfarsit, si-a canalizat toata furia catre sport, kickboxing, ajungand posesoarea unui corp de invidiat. 
  
  Desi Kacey in aparenta este o regina a ghetii si o jigodie, adevarul e ca e pur si simplu diferita. Are o sora mai mica, de 15 ani, care este copia identica a ei, cu exceptia parului : daca Livie are parul negru, Kacey este roscata. 

   Ideea e ca aceste doua fete fug ( locuiau cu matusa si unchiul sau - dupa ce unchiul sau incearca sa o moesteze pe Livie) si ajung astfel in Miami, unde totul se declanseaza. Adica ? Adica povestea de dragoste dintre Kacey si Trent, o chestiune foarte unica si diferita. Nu e cliseica, este frumoasa este lovely. 
   
   Povestea nu ar fi la fel fara Storm, o mama de 21 de ani, o "Barbie in viata reala ", dar atat de carismatica si are un suflet atat de bun incat uneori nu imi dau seama cum de autoarea a reusit sa adune atat de multe personaje vii, reale, frumoase si amuzante in aceeasi poveste. 
   Treptat, Storm si Kacey devin prietene, si aflam tot mai multe secrete din trecutul lui Kacey. Inveti cum sa treci peste decesul persoanelor iubite. Razi cu lacrimi. 
   
  
In drumul meu la intoarcere din Grecia, adica pe parcursul a 10 ore din 12 jumate am citit non stop aceasta carte, 10 ore in continuu, recordul meu personal si mi-a placut cu adevarat. Nu m-am plictisit, surprinzator. Va voi da cateva idei despre actiunea propriu-zisa din carte : club de striptease in care lucreaza Kacey si Storm, Trent, atat de sexy si de personaj genial, atat de genial, fiica lui Storm, o frumusete si cum se face ca un sarpe ajunge tocmai in timp de Kacey isi face dus ? Si ghici cine o sa o salveze :)))


 Cartea asta este de recitit. Vorbesc serios. Este o capodopera. 



NOTA: 5 / 5