Dupa cum v-am spus in recenzia de ieri, ca aceasta carte chiar merita, nu doar dupa felul foarte frumos de a scrie al Dianei, dar si pentru continut, am decis sa va arat cateva poze cu imaginile pe care le veti gasi in interiorul cartii:

Imaginea asta ilustreaza unul dintre capitolele mmele preferate, si anume acela in care este descrisa viata femeilor din trecut, si cate greutati intampinau ele in gasirea dragostei adevarate, comparativ cu miile de posibilitati pe care le avem in ziua de azi. Ele se "luptau" sa intre intr-un corset minuscul, sa poarte pe ele rochii imense, in vreme ce noi avem libertatea de a ne imbraca, si in plus mai se confruntau si cu casatorii aranjate.
  Totusi, ele reuseau tot ceea ce isi propuneau in materie de casatorie si indragostit.

Asta este un alt capitol extraordinar. Cu totii ne confruntam cu teama de a afla gandurile celor din jurul nostru si de a descoperi ca einu au o parerea atat de draguta despre noi, nu? Sau ne e teama sa ne marturisim iubire de frica "facutului de ras"? Da, se abordeaza si subiectul asta. Diana se decide sa poarte importrva acestei temeri o pereche de urechi de iepure. Pentru a afla daca reuseste ce isi propune, ei bine, va trebui sa citi voi singur capitolul :)

    De altfel, trailer-ul cartii mi s-a parut super reusit!



Si inca ceva. Nu am putut rezista sa pun doua poze, in care sunt asemanati potentialii iubiti ai Dianei:

2 comentarii:

Gasesc blogul tau foarte interesant!

Multumesc, Laura!