MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR Partea a 2-a: SECRETUL LUI EMILY
Ediţie de buzunar distribuită pe 22 mai împreună cu revista Bravo
Noua A. continuă să stea cu ochii pe cele patru micuţe mincinoase şi să facă publice secretele lor. Urmează Emily…
La îndemnul mamei ei şi cu anumite scopuri… secrete, Emily ajunge să joace rolul lui Moş Crăciun. Îşi face patru noi prietene foarte bune – spiriduşii care o ajută să le împartă daruri copiilor –, dar lucrurile nu merg cum îşi propusese ea.
A. o urmăreşte din umbră şi ne povesteşte ce s-a întâmplat…
ÎN STRAIE VESELE SĂ NE ÎNVEŞMÂNTĂM!
Poate că am dispărut în lanul de porumb, Em, dar nu am plecat nicăieri.
Trebuie să recunosc, m-a impresionat cât de mult a crescut micuţa noastră Emily. Să şantajeze un ofiţer de poliţie? Cine-ar fi crezut-o în stare de-aşa ceva? Dar întotdeauna a dovedit slăbiciune pentru prietenele ei. Dacă am învăţat ceva, atunci acesta este faptul că, dacă vrei să ajungi la inima lui Emily, cheia este prietena ei cea mai bună, pe care a iubit-o şi a pierdut-o. Dacă Emily ar crede că există o şansă cât de mică pentru ca draga ei Ali să se întoarcă, ar merge până la capătul lumii ca s-o găsească.
E o slăbiciune care naşte nenumărate posibilităţi. Aş putea s-o fac Emily să încalce legea pentru mine. Aş putea s-o fac să-i acuze pe oameni de tot felul de lucruri, toate în numele lui Alison. Iar când voi trece la fapte, va fi atât de uşor s-o atrag în cursă! Îmi vor trebui doar câteva cuvinte simple… şi un sărut. Nu pot decât să sper că şi celelalte fete se vor lăsa la fel de uşor manipulate ca ea…
Următoarea este Aria. Ea, Byron şi Mike se pregătesc de distracţii cât mai trăsnite în perioada Crăciunului, dar eu bănuiesc, pe ascuns, că surpriza care-i aşteaptă la Cabana „Gheara Ursului” nu este lâna de tricotat pe care şi-o doreşte Aria de Crăciun. Şi asta nu e singura surpriză pentru ea, care va ieşi la iveală de Sărbători.
Muah!
A.
Cartea are 176 de pagini, format paperback, 10,5×17,5 cm. Preţul cu revista Bravo din 22 mai 2012 va fi de 10,99 lei.