Revelatia este vlumul doi din seria "Fortele raului absolut" de Kelley Armstrong.Mie mi-a placut foarte mult deoarece si eram foarte curioasa in legatura cu ceea ce se va intampla, pentru ca volumul unu ma lasase in suspans,dar si pentru ca mi-a placut atat de mult aceasta serie.

Data trecuta personajele evadasera din sanatoriu, cu toti oamenii de acolo pe capul lor, lucru insemnand ca cineva i-a tradat,si ei cred ca Tori, insa de fapt nu e ea...Atunci cine? Va las pe voi sa aflati! Dar ceea ce nu am specificat in recenzia la Invocarea este: unde pleca?Ok, evadeaza, dar unde se duc? Protagonistii pleaca in cautarea tatalui lui Simon si Derek. Chloe si Rae merg la matusa lui Choe, care este medic pentru ca ea s-a taiat foarte rau la mana..insa matusa o tradeaza.

Chloe totusi evadeaza din nou, de data asta cu ajutorul matusii ei, care isi da seama ca a gresit, si porneste in cautarea lui Simon, Derek.Cjloe devine din ceva mai mult apropiata de Derek, ajutandu-l cand se transforma in lup. Mare parte din actiune se  pentrece pe drum, in incercarea disperata de a-si regasi tatal si de a trai din nou in siguranta.

Un cuvant care caracterizeaza acest roman este "suspans". Stiu ca nu este o recenzie prea detaliata, insa este tot ceea ce pot spune in mare,fara a va stica surprizele.Stiu ca veti zice ceva de genul "sunt aia pe drumuri si totul e banal", insa autoarea transforma acea banalitatate in ceva foarte reusit.

Nota:4.7/5