Cartea asta a fost unica. Si mi-a placut foarte mult. Finalul ( adica ultimele 10 procente din carte) nu mi-a placut, dar nu asta a fost baza cartii, accentul, pentru ca restul de pagini sunt aur curat. In ultima vreme am avut parte de carti bune : "Looking for Alaska" , " Everyday", si m-am apucat de "Urzeala tronurilor", primul volum, si e chiar interesanta

    Nu am mai citit nicio carte de la David Levithan. Scriitorul asta e bun - stie sa dozeze metaforele, limbajul, drama, suspansul, si am gasit o gramada de citate interesante si foarte cute. Protagonistul nostru este A. Nu este o fata, nu este un baiat. Este un suflet. Care e povestea lui A ? De cand se stie, nu a avut o familie, un corp numai ai lui. Ideea e ca zilnic, la miezul noptii, sufletul lui trecea dintr-un corp in altul. Si zilnic acest A a avut un alt corp.
    Imi imaginez cat de dureros poate fi sa nu ai prietenii tai, familia ta, dar totusi sa scapi de apasarea problemelor pe care le ai pentru ca atunci cand schimbi trupul, schimbi si viata, persoanele, "prietenii".

    Intriga povestii consta in clipa in care protagonistul poseda trupul tanarului Justin, iubitul lui Rhiannon. Dupa o intalnire romantica, A realizeaza ca tocmai s-a indragostit. Si de aici incepe toata lupta pentru Rhiannon, lupta cu viata lui. Mi-a placut foarte mult cum am trecut prin caruselul relatiilor, al iubirii si al tipologiei oamenilor. In opera lui David Levithan nu intalnesc o singura viata care cuprinde cateva personaje. Nu. Aici zilnic dai peste o viata noua, privita prin ochii lui A. Si nu, nu este derutant. Initial de asta m-am temut, doar ca autorul este bun - suficient de bun - incat sa iti arate farmecul povestii.

    Iubirea dintre A si Rhiannon este unica pe de-o parte, dar pe de alta avem de-a face iarasi cu tipul iubitului nerecunoscator si nesimtit si tipul fetei timide, care nu poate sa se desparta de el de teama de a fi singura.
     M-a captivat. Mi-a placut. A avut multe momente emotionante. Ideea e ca nu pot sa zic prea multe in recenzie, pentru ca v-ati facut o idee despre subiectul ei, si nu pot sa povesteste asa fiecare zi a lui A. Mi-ar fi placut, totusi, sa fi avut mai multa actiune, dar a fost bine si asa. Sunt multumita de acest volum, per total. Vi-l recomand. Este destul de unic, remarcabil.

NOTA: 4.4 / 5