Ok, ok, inca o provocare !

Reguli:
• Scrie un articol in care sa publici imaginea provocarii [link], regulile si lista provocarilor;
• Raspunde la fiecare provocare in cate o postare in care sa ap
• Nu raspunde la provocari inainte de 1 august si nu rezolva mai multe provocari intr-o zi;
• Nu toate provocarile sunt obligatorii, poti sari peste oricare vrei.

Provocari:
(click pe provocare pentru a vedea raspunsul meu)
1. Cum ar trebui sa fie cartea ideala pentru vara? Ar trebui sa fie simpla si usor de citit, sau dimpotriva, intortocheata si provocatoare? (Poti da si exemple de carti pe care le consideri „de vara”)

2. Care e coloana sonora a verii tale sau care e melodia pe care o asociezi cu vara?

3. Daca ar fi sa recomanzi un film perfect pentru o zi torida de vara, care ar fi acela si de ce? (Eventual, spune-ne si cateva cuvinte despre actiunea filmului)

4. Cu totii am auzit expresia „iubire de-o vara”. Daca ai putea sa traiesti o astfel de poveste scurta si intensa cu un personaj dintr-o carte/film, pe cine ai alege si de ce?

5. Iti poti imagina o lume fara vara? Exerseaza-ti talentul scriitoricesc si descrie-o in cateva randuri.

6. Alege un citat - sau, daca ai inspiratie, creeaza o fraza - care te duce cu gandul la vara si creeaza o imagine care sa-l contina.

7. Daca ai putea petrece o vara in alt timp, cand ai vrea sa mergi?

8. Daca ai putea calatori oriunde (inclusiv in lumile din romane), unde ai vrea sa petreci o saptamana de vara si de ce?

9. Ce carti nu vor lipsi din bagajul tau pentru vara asta?

10. Iti place sa citesti la plaja/in parc sau preferi linistea camerei de hotel? Descrie atmosfera perfecta pentru lectura.

11. Poti alege 5 personaje din orice carti vrei cu care sa pleci in vacanta. Pe cine ai alege si unde ai vrea sa mergi? (Poti alege orice loc de oriunde)

12. Povesteste-ne despre vara ta preferata.

13. Care a fost parerea ta despre Provocarea verii? Care a fost intrebarea ta preferata? Dar cea care ti-a placut cel mai putin?

Suntem in 2013, deci vor fi doar 13 provocari. Si pentru ca nimic nu stimuleaza mai bine creativitatea decat un concurs, daca rezolvati toate provocarile inainte de 15 septembrie si imi lasati link-uri cu ele, eu le voi citi pe toate si voi alege un blogger pe care il voi premia cu o carte. Pentru a va inscrie, lasati la acest articol un link la postarea in care ati inclus regulile si provocarile si, pe masura ce rezolvati provocarile, lasati-mi link-uri la articolele in care le rezolv eu.

Spor la scris!
ara imaginea provocarii si intrebarea propriu-zisa;

    "Chimie perfecta" mi s-a parut un bluf. "Legile atractiei" m-a facut s-o iubesc. "Reactie in lant" m-a plictisit si m-a facut confuza.
     Luis este cel mai mic frate dintre cei trei Fuentes. "Reactie in lant" a inceput foarte promitator, si sa va spun de ce.
     Ne aflam la nunta lui Alex cu Brittany. Totul e bine, Brit este insarcinata,Alex are cateva secrete pe care le veti descoperi singuri, insa aici nu se pune accentul pe Alex, ci pe Luis.
       
       Luis face cunostinta cu Nikki, o tipa foarte frumoasa, care ii atrage atentia, intr-un mod foarte interesant. La inceput mi-a placut de Nikki. Ea l-a lovit pe Luis intre picioare cand a batut capul cu dansatul si alte alea. Asa ca Nikki mi s-a parut ca are ceva in cap. Se pare ca nu.
       Ea tocmai este parasita de Marco, iubitul ei, si a ramas gravida. Pierde sarcina din cauza unui avort spontan si ramane cu o trauma importanta.


       Peste doi ani:

      Luis revine in Fairfield si o reintalneste pe Nikki, fata de care simte o atractie evidenta. Dar Nikki nu are in plan sa se indragosteasca, dupa ce Marco a lasat-o balta.

       Ea crede ca toti baietii sunt la fel. Da nu pe bune, i-ai incercat pe toti, de stii?

   Ma lasi ? Fata asta e foarte, foarte proasta. Dislike ! In marea majoritate a timpului nu se petrece nimic concret, deci am ce sa va povestesc. Si la final iar a bagat cu treburi cu banda si impuscaturi si alte alea. Ma lasi ??? Asta se intampla de

trei carti incoace.

    Imi vine sa ma duc la autoare si sa-i zic: depaseste momentul !!! Luis parea cel mai destept dintre toti fratii, avand note de 10, visul de a calatori in spatiu si chiar am crezut ca promite, ca va fi deosebita, dupa ce am terminat "Legile atractiei". Si ce am obtinut oare ? O protagonista constipata emotional, care are idei inchipuite, minte doar asa, de placere si nu recunoaste iubirea adevarata nici daca ar calca-o un tren. Serios, dezamagire totala.

Cat despre momentele alea emotionante care te cuceresc? Pentru mine au fost unul sau doua, maxim. Atat. Iar epilogul ala e dezastru.


    Totusi, mi-a placut un aspect: Pacco, fiul lui Brit. Copilul ala e aur curat. Mi-a placut de el maxim. Altceva, reuniunile dintre fratii Fuentes si iubitele / sotiile lor. Cute :x


Nota: 2.5 / 5

  Favourite book of your favourite series.


Cartea mea preferata din seria "Academia vampirilor" este Limitele spiritului.(click pe nume pentru review)

De placut mi-au placut cel mai mult volumul 3, 4, 5. Dar mi se pare ca "Limitele  spiritului" a fost chiar cel mai tare. 

Mi-a placut cu adevarat de Rose, si mai ales de Dimitri. Cu toate astea, mi-a parut rau pentru Adrian, mai ales fiindca Rose nu prea l-a iubit ? BTW, atat timp cat e cu Dimitri mie-mi convine.