In sfarsit a aparut si volumul cinci din seria "Jocul minciunii". Am renuntat sa mai astept publicarea lor in Romania, si am inceput sa le citesc in engleza.

Deja m-am familiarizat cu personajele din serie. De placut, da, chiar imi plac, m-am obisnuit cu ele, si m-am atasat intr-adevar de ele - chiar si de Sutton, fosta regina de gheata, acum schimbata .

   De aceasta data, Emma vine in forte in cautarea criminalului. In acest moment, ea este intr-un stadiu dificil: mama ei, Becky, este un suspect foarte important in uciderea lui Sutton. Alaturi de Ethan, iubitul ei si persoana mereu alaturi. Incep sa fiu putin suspicioasa in privinta lui Ethan: si sa va spun de ce - el a fost un pacient in spitalul de nebuni. Sa fie oare el criminalul?
    Tatal lui Sutton ii explica situatia - despre Becky - si mai ales faptul ca este instabila mintal, si merge sa o viziteze la spital. In prima clipa, Becky o recunoaste pe Emma.

   La liceu apare un nou personaj, si anume Celeste, o fata care cu toate ca la inceput pare nebuna si enervanta, este destul de draguta si buna. O sa vedeti voi daca cititi cartea ...
   Asa ca fetele din The lying game planuiesc o farsa pentru Celeste dupa petrecerea organizata de Charlotte.
     Mi-a placut la nebunie viata pe care o duce fiecare fata. Este pur si simplu minunat. Mi-as dori si eu sa am familiile, casele, banii, hainele lor.
De inteles, Emma se intelege foarte bine cu celelalte fete. Toata lumea ii spune ca s-a schimbat, ca a evoluat in bine. Intre timp, ea se indragosteste (putin acolo, chiar daca nu vrea sa recunoasca ) de Thayer. Personajul lui este genial. Imi place mai mult decat Ethan.
   Punctul culminant consta in teama pe care o are protagonista dupa ce Beck evadeaza din spital, si ii este frica din cauza ca o poate ucide . Si ghici unde se vor petrece toate astea ? In padure ....

Eu una va recomand cartea . Mi s-a parut prea scurta. A fost buna. Foarte buna !!!


Nota: 5/5