Am facut rost de "Impecabil" inca de mai demult, dintr-un schimb de carti, si am terminat-o de citit acum ceva timp, insa m-am hotarat sa-i fac o recenzie ...

   "Impecabil" este volumul doi din seria Micutele Micinoase de Sara Shepard, care a mai scris Jocul minciunii (serie momentan incompleta) si pe care, personal, o laud ca fiind una dintre preferatele mele.

   In "Impecabil" vietile protagonistelor devin din ce in ce mai complicate ... Si sa le luam pe rand! Hanna este nevoita sa lucreze volunar la Clinica pentru Arsi deoarece i-a furat masina lui Sean si i-a si accidentat-o intentionat si pentru furturile din magzine. In plus, treaba devine din ce in ce mai grea deoarece apare si tatal e prin peisaj, tocmai el cica este in masura sa decida pentru ea ce e bine si ce e rau, dupa ce ca a parasit-o pentru mult-prea-perfecta-lui-fiica-vitrega Kate si aproape-sotia Isabell. Oricum, Hanna este total ranita din cauza despartirii de Sean, asa ca nimic nu este usor, plus ca A pandeste din umbra, cunoscandu-i fiecare miscare, chiar si cea mai neinsemnata. Oricum, lucrurul la Bill Beach nu o incanta prea tare pe Hann. Totusi, ea incearca din rasputeri sa-l recastige pe Sean, nu degeaba a fost indragostita de el inca din clasa a 6ea, nu? Tocmai de aceea se inscrie in clubul V, unde afla lucruri destul de interesante.

Pe parcursul cartii apar numeroase momente emotionante marca Hanna, impreuna cu tatal ei. E greu sa pierzi un parinte. Plus, cand afla ca Sea este impreuna cu Aria, incepe sa se enerveze rau de tot ! Si ... nu este deloc bine sa ai impotriva ta o Hanna furioasa, nu?

Pentru ca si Ara are viata ei grea. Acum, ca s-a despartit de Ezra, profesorul ei de engleza, se simte .. total parasita . Insa problema principala este ca, impreuna cu fratele sau Mike, il prind pe tatal lor impreuna cu o studenta de-a lui intr-un bar. SO what ? Pai cum, o inseala pe Ella din nou? Mda. Trist. Aria il convinge pe Mike sa tina secretul, insa nu se poate aplica acelasi lucru si in cazul lui A, deoarece aceasta o da in vileag.

  Si asa incep certurile in familia Montgomery. Tatal ei pleaca sa locuiasca impreuna cu Meredith, si la cerinta Ellei, Aria pleaca de acasa, si locuieste cu Sean, noul ei iubit, de pe urma caruia isi atrage ura Hannei.
 Oricum, ideea e ca nu poate sta prea departe de Ezra, pe care il iubeste foaaarte mult, asa ca ajung din nou impreuna...

   Asta pana can intervine A .

Spencer mi s-a parut ca a avut viata cea mai usoara pe parcursul romanului. Nu am reusit niciodata sa inteleg de ce familia Hastings a ajuns atat de dezbinata! Atat de plina de ura si de invidie! Dupa ce l-a sarutat pe Wren, iubitul Melissei, si parintii si Melissa afla, Spencer este toatal certata si igonrata de ei, si asta doare, si inca foarte rau. In viata surorii ei mai mari apare Ian, un fost iubit cu care se cupleaza. Iar Spencer, ce sa faca acum? Continua sa fie iubita lui Wren. Cu atata indragostit, nu prea mai invata, si plagiaza o lucrare de-a Melissei, care este propusa pentru concursul Orhideea de Aur, un premiu imens care este cheia posibilitatilor in ceea ce priveste cariera ei.

  Iar Emily? Ea este total si pana peste cap indragostita de Maya, insa incepe sa se imprieteneasca si chiar sa aiba sentimente pentru Toby, fratele aparent sinistru al Jennei, cu care iese de cateva ori . Oricum, feicirea nu dureaza prea mult, deoarece A are grija de asta.

Punctul culminant are loc la balul Foxy, unde totul ia un alt aspect, unde cineva moare, unde totul se complica. Ce poti spune, viata e grea, nu?

Interesant este cum poveste evolueaza de la lucruri mici, minuscule , minciuni nevinovate, si ajunge foarte grava, cu secrete care trebuie ingropate, caci altfel ...
V-o recomand. Este plina de momente emotionante, de iubire, de pasaje amuzante, dar si din acelea sinistre,si este plina ochi de suspans, taine si lectii si principii de viata !