Mi-am dorit foarte mult sa citesc "Trezita in zori de zi". Chiar mi-as fi facut-o cadou de Mos Nicolae, insa o colega de-a mea mi-a imprumutat-o, asa ca nu a mai fost nevoie. Nu stiu ce sa zic. Mi-a facut o impresie placuta, insa nu a depasit "Nascuta la miezul noptii", volumul unu.

  Ei, ce pot spune? Aveam asteptari mari de la acest roman, si parca, toate acele sperante de: o sa fie geniala! nu au fost implinite pe cat as fi vrut, pe cat as fi considerat eu ca m-ar multumi.Kylie, protagonista, evolueaza, iar acest aspect a fost ca o gura de apa rece in desert, avand in vedere cat de mironosita era in romanul precedent, asa ca i-am multumit lui C.C.Hunter pentru ca i-a venit mintea la cap si in sfarsit a dat pe brazda situatia.

   Ideea e ca protagonista incepe sa descopere din ce in ce mai multe haruri, insa pe la sfarsitul cartii ma gandeam : Doamne, dar asta ce mai e ? O combinatie intre femeia minune si super-man, inrudita cu Iron Man? Da, da si da. La acest detaliu m-a dezamagit. Prietenele lui Kylie, Miranda si Della au fost cu mult mai in regula decat ea. Nu au vieti usoare, insa sunt simpatice. Conversatiile lor mi s-au parut reale, amuzante, si sincer credibile. Scrisul propriu-zis al lui C.C.Hunter nu se lasa mai prejos nici de aceasta data, fiind admirabil.

    Pe parcurs sunt tot timpul momente de maxima tensiune, suspansul captivandu-te absolut.

Volumul urmator
Actiunea este in mod principal constituita de incercarile perpetue ale lui Kylie de a afla cine este cu adevarat. Punct in minus. Majoritatea cartilor Fantasy au acest subiect in discutie, si nu m-a surprins cu nimic. Era evident. Scuze, insa, mi-a ajuns o carte cu identitatea ei, dar inca una, la fiecare capitol luandu-se aceasta necunoscuta in discutie? Esti serios ?

    Apoi, in continuare, a fost bine. Da, intr-adevar, a fost actiune din plin, a fost suspans si mi-a placut. Mai sus v-am expus ceea ce m-a dezamagit si ce mi-a placut in mod special. Apropo, ca am uitat ! Lucas revine in tabara! Derek, iubitul lui Kylie (fata asta nu e intreaga la cap daca el a intrebat- o de 12 ori daca vrea sa fie cu el si ea nu i-a raspuns ) incep sa se desparta. Nu pot sa cred ca spun asta, insa ma bucur ca ea are inima franta! Cum sa fi asa de prost?  Kylie nu-i merita nici pe Lucas, nici pe Derek . Cel putin, asa cum e ea acum ca personaj, in niciun caz nu-i merita.

Intr-adevar, am fost curioasa si am vrut sa stiu um continua aceasta poveste. Tocmai de aceea am stat ca pe ace in timp ce am citit-o. M-a multumit din punct de vedere al actiunii, partea cu identitatea m-a lasat rece, insa cea cu partea amoroasa mi-a facut inima sa bata mai repede :)

 Nota: 3/5