"Secretul Hannei" este prima carticica din seria "Micutele mincinoase si secretele lor" de Sara Shepard, o subserie a "Micutele mincinoase" . Mie, personal, mi s-a parut slabuta. Nu este cea mai buna carte, si, dupa parerea mea, este undeva, pe  scara de la unu la zece la un cinci.

 Hanna, fata cu un trecut dureros in privinta familiei, are, in aceasta carticica niste peripetii noi. Este iarna. Tot Rosewood-ul este inghetat in splendoarea iernii, in aerul sarbatorilor de iarna, in tot ceea ce inseamna zapada. Mama Hannei pleaca in strainatate, iar tatal ei si cu noua lui sotie, si fiica vitrega, incredibil de insuportabila Kate se muta impreuna cu Hanna.

  Tocmai asta este intriga. Plus, iubitul Hannei, Lucas, pleaca in vacanta de Craciun, iar protagonista ramane singura. Asadar, ea, vazand ca se ingrasa, se duce la un curs de slabit, unde pe parcurs flirteaza cu antrenorul si se tot ia la harta cu o fata pe nume Dinah. Asta e tot. Si ma intreb ? Excuse me, BTW? Care e faza? Cu ce ar trebui sa ma captiveze? Atmosfera nota 10, ok, dar nu atmosfera face toata cartea .

   Mi s-a parut o parte SLABA. Foarte slaba. Recenzia asta este ridicol de scurta, insa carticica are 130 de paginute, asa ca ce pot spune? Nu v-o recomand. Sorry!

NOTA: 1.5 / 5