Ajunsă deja la cea de-a de a doua proba din cadrul concursului Super blog pot spune că etapa aceasta m-a încântat și mi-a plăcut la nebunie. Ador să aleg haine, deși nu mă dau in vânt spre a le proba, ci direct a le purta, deoarece discuţiile "ăsta e prea mic; acesta prea larg; oh, nu ! e stramt! " mă exasperează.


   Am observat ţinutele create de DESIGNERS(marca proprie), și le-am apreciat enorm. Imi place să port cămăși, așa că aceea pe care am văzut-o în pagina doi a catalogului magazinului Realparcă striga "Cumpără-mă! ". Aș asorta-o cu ghetele negru- bej, că tot vine iarna (anotimpul meu preferat) și am nevoie de ceva călduros în picioare...

Rochia roșie de la pagina trei mi-a plăcut din prima clipă, insă cu regret, eu nu am talia manechinei, și mi-e teamă că nu imi va veni la fel de bine.  Pentru mama, care adoră fustele, mai ales cele ca aceea maro de la pagina patru,  i-aș lua-o cadou. Cand cumpăr, în general  articole vestimentare, mă iau după instinct. Cel mai mult, după părerea mea,contează dacă îmi vine bine sau nu, dacă îmi place sau nu. Nu e vorba de modă, sau de alte criterii înafară de plăcerea de a avea o rochită sau o pereche de cizme din piele de șarpe(aș vrea eu).

 Costumaţia alcatuită din rochia roșie, cardiganul, dresurile, cizmele negre mi s-a părut de un contrast elegant, frumos și de bun gust. Jacheta de dama de culoare cărămizie este ideală pentru prietena mea cea mai bună, care acum experimentează un nou look. La capitolul pijamale, cu cat mai confortabil, cu atat mai bine.

   In principal, cand aleg o piesă vestimentară, mă orientez după comoditate, pret și aspectul să-mi fie pe plac.

Incă de când am văzut aceasta întâie probă,pentru Super-blog(un concurs genial ) m-am gândit: " Oh, nu! e cu maşini, eu nu mă pricep! ", şi tot restul săptămanii am stat pe gânduri, m-am foit şi am dat să abandonez. Apoi, un gând nervos,
 luptător, care mereu mă împinge spre a face tot felul de lucruri, mi-a zis vijelios : "Pe bune, te dai deja bătută? Vorbeşti serios? Când ai mai renunţat tu ? "

 Am zis să-i dau ascultare vocii năstruşnice.

 Maşina Toyota este, de altfel, una superbă. De când am observat-o cu atenţie, m-am intrebat dacă nu cumva are un model şi pe negru şi să vă explic de ce negru.

Nu ştiu cât de cunoscut este "Heart of darkness", însă acesta este un blog de cărţi. Pe cât posibil, aici este mica mea lume în care scriu toate opiniile, sentimentele şi părerile despre tot felul de poveşti, de cărţi, muzică şi chiar şi desene. Dintre seriile de ficţiune pe care le-am citit, m-a fascinat întotdeauna triunghiul amoros dintre Elena, Damon şi Stefan din "Jurnalele vampirilor". Poate suna tipul clasic de dragoste, însă felul in care L.J.Smith îmbină sentimentele, cuvintele şi actiunea este plin de suspans, de emoţie. Damon este personajul negativ cu potenţial pozitiv. Imbrăcat mereu în negru din cap până-n picioare, cu puterea de a se transforma în corb, el este echivalentul unui vampir superb, care, subliniez, are o plăcere evidentă pentru culoarea nopţii.

Ian Somenhalder, actor ce il interpreteaza pe Damon
  Rapid, superb, subtil, asemănat cu o felină, un gentelmen adevărat, şi cel mai important, cu toate ca uneori este prea întunecat, are o inimă de aur. In opinia mea, lui i s-ar potrivi o Toyota - neapărat pe negru :)  Ea îl va completa perfect.