Interviul va fi pus la rubrica, alaturi de celelalte interviuri ale autorilor. Il puteti completa intr-un comentariu mai jos:
1) Ce va place cel mai mult la un blog?

2)Care este carte/seria sau autorul/ea preferat/i/e?

3)Cum ati vrea sa imbunatatesc blogul?

4)Sunteti multumiti de premiile date pana acum la concursuri?

5)Blogul vostru preferat(numele)


5 comentarii:

1)Cel mai mult la un blog imi plac recenziile deoarece pot afla o parere a unui alt cititor,imi place ca aceea persoana se poate exprima liber,fara sa se gandeasca ce vor crede cailalti.Cu toate acestea as fi ipocrita sa spun ca nu imi plac concursuriile...nu?
Iti dau posibilitatea sa castigi o carte pe care o doresti si acea palpitatie cand realizezi ca ai castigat ceva!!!
2)Autoru meu preferat...greu de spus,fiecare are acel ceva care poate celuilalt ii lipseste,de la naturalete la consecventa,sinceritate si binenteles pasiune,calitate pe care o gasesc indispensabila unui autor/autoare.
Acestea fiind spuse pot afirma ca-mi place de Stephenie Meyer,deoarece a reusit sa puna intr-o alta lumina o legenda mult dezbatuta,cum ni-l vom aminti pe Lestat personajul lui Anne Rice asa ni-l vom aminti si pe Edward,pentru-ca este ceva diferit.Astfel v-am spus si seria mea preferata:Twilight,unde as argumenta la fel.
3)Cum spuneam mai sus imi plac recenziile,asa ca in opinia mea cat mai multe recenzii:D si concursuri:)
4)Ok...m-ai cam pus in dificultate,dar in primul si in primul rand imi place blogul tau(Heart of darkness,EVIDENT)pentru-ca mi se pare unul extrem de reusit,proportionat,unde iti expui parerea,postezi noutati(Ne mentii informati,multumesc pentru asta:)).De asemenea pot spune ca esti umana si recunosti asta(acum sa explic afirmatia)recunosti ca nu le stii pe toate,nu iti este teama sa ceri ajutorul,ne respecti pe noi ca cititori,cerandu-ne parerea si pentru asta toata stima si respectul.
OK am terminat....sper sa nu te deranjeze dimensiunea raspunsurilor( vreau sa zic ca atunci cand imi dau cu parerea despre ceva pot s-o tin asa si o ora)
;)

Am uitat de o intrebare.
De premiile de pana acum: pai pe acest blog au fost 2 concursuri iar al trei-lea in desfasurare.
Primul a avut ca premiu o carte la alegere:cine nu iubeste un concurs ca acesta????
La al doi-lea premiul a fost Cele treisprezece motive,o carte extrem de interesanta!!!
Iar cel in desfasurare premuiul este Spulbera-ma,o noutate.
Iaras prea multa vorbaraie....Coscluzia:am fost foarte incantata de premii(chiar daca nu am castigat niciunul,hehe Sortii n-au fost in favoarea mea)

Nu-i face griji,odata si odata tot s-ar putea sa ai noroc! E inevitabil! Ma bucur sa ai fost sincera si imi plac mult raspunsurile tale.

1. Cel mai mult la un blog? hmm e greu de spus dar cred ca pentru mine ca sa vizitez un blog conteaza enorm modul cum dialogheaza posesorul blogului cu cititorii/ urmaritorii sai. Sa recunoastem toate blogurile de carti tin pasul cu noutatile fac recenzii etc .Nu sunt o persoana vorbareata asa ca mai mult observ si cand vizitez un spatiu virtual imi place sa ,, citesc" atmosfera , daca totul se produce natural daca se simte caldura - sper sa intelegi ce vreau sa spun .
2. Cartea preferata Mandrie si Prejudecata de Jane Austen.
3. Imi place cum e acum pentru ca pot afla usor ce ma intereseaza si fondul ( nu stiu daca asa se numeste) fata blogului nu ma oboseste.
4. Prima data cand am participat la un concurs in spatiul virtual a fost la tine era pusa ca premiu cartea Cele 13 motive. Nu sunt o persoana norocoasa dar mi-am zis ce am de pierdut? ! . Cartile puse la bataie ca premii mi s- au parut excelente !
5. Nu pot spune ca am un blog preferat dar vizitez zilnic desi nu scriu nimic blogul Simonei al Tau si al Sabinei.

Ma bucur ca iti place blogul meu. Parerea sincera conteaza!