Ţineţi în mână o istorisire de o importanţă vitală care dezvăluie adevărul ascuns despre aceste vremuri primejdioase…
VRĂJITOR ŞI VRĂJITOARE, volumul 1 din seria omonimă de JAMES PATTERSON şi Gabrielle Charbonnet
Magie + mai multe dimensiuni + răzvrătire împotriva unui guvern totalitar + copii care conduc lumea + dragoste + aventuri + suspans! Pare combinaţia perfectă pentru o carte bună, nu-i aşa?
Într-o lume orwelliană a unui guvern totalitar numit Noul Ordin, copiii, şi mai ales adolescenţii rebeli, trebuie să se supună, sau să moară.  Pentru Wisty, o fată de 15 ani, şi fratele ei Whit, de 17, viaţa se schimbă la 180 de grade când sunt luaţi într-o noapte de lângă părinţii lor şi închişi într-o temniţă secretă pentru o vină despre care ei nu ştiu nimic – fiind apoi judecaţi într-o parodie de proces şi condamnaţi la moarte. Dar în vreme ce sunt captivi în acest oribil coşmar, Wisty şi Whit descoperă că au puteri incredibile, pe care însă nu ştiu cum să le controleze. Vor putea ei oare să descopere o cale de a-şi folosi abilităţile de vrăjitori pentru a se salva, şi pentru a-şi salva şi părinţii – şi poate că în final şi lumea lor?
O carte plină de magie, aventuri şi umor, surprinzătoare, energică, scrisă într-un ritm alert, care te ţine în tensiune, cu întorsături spectaculoase de situaţie, o intrigă captivantă şi doi eroi plini de spirit şi ingeniozitate!
SERIE TRADUSĂ ÎN 19 ŢĂRI – BESTSELLER NEW YORK TIMES – BESTSELLER USA TODAY – BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY
„M-am născut pentru a scrie această poveste. Citiţi mai departe, atâta vreme cât mai puteţi…” – James Patterson
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-urile: www.jamespatterson.com, www.witchandwizard.com

1 comentarii:

Il cumaprrrrr categoric:)