Daca ar fi sa ordonez cartile dupa preferinta, as spune: Ten tiny breaths, Four seconds to lose si One tiny lie. Four seconds to lose a fost o poveste superba.  Nu stiu de ce am stat atat de mult pana i-am postat recenzia, dar cred ca a fost pentru a ma gandi mai bine la ea. Desi este cartea a treia, puteti citi individual fiecare volum fara nicio problema.

 Charlie si Cain. Cine ar fi zis ?
 Din momentul in care Charlie intra in clubul detinut de catre Cain, trimisa de tatal ei pentru "siguranta", banuind ca politia este pe urmele lor, Charlie este asemenea unei fantome pentru Cain. Asemanarea dintre ea si Penny, fosta iubire pierduta a lui Cain este izbitoare si trezeste inauntrul lui o multime de sentimente.

 Povestile celor doi sunt profunde si unice : aflam despre felul in care Cain si-a pierdut familia, pe Penny, secretele lui si Charlie ( numele ei adevarat nu este Charlie ) si cum ea a facut toata viata   tranzactii de droguri, influentata si obligata de tatal ei.
 Cu toate astea, Charlie vrea sa scape de tatal ei, si tocmai de aceea vine la Penny's, unde spera sa castiga suficienti bani pentru a fugi.

 Problemele incep atunci cand se indragosteste de Cain, si contrar regulii lui stricte de a nu se culca sau a avea vreo relatie cu personalul din club, Cain este pe cale sa cedeze.

  A avut unele momente atat de amuzante incat radeai cu lacrimi efectiv si altele emotionante si dragute si dureroase. A fost o carte completa. Grafic vorbind, a avut cateva pe undeva pe la jumatate niste parti mai slabute, dar nu ceva deranjant.
  Charlie locuieste initial intr-un cartier periculos, urat, ieftin, dar la insistentele lui Cain se muta in cladirea detinuta de el : unde au locuit si Liv si Trent si Kacey, chiar in apartamentul lui Trent.
   Cain e atat de dragut si romantic si chiar are incredere in Charlie si nu stiu, chiar mi-a placut povestea asta.

   Desi identitatea pe care Charlie, un personaj foarte tare puternic, i-o ofera lui Cain ( de la nume, varsta, adresa, referinte) este falsa, cumva el o cunoaste pe adevarata Charlie si tocmai aceste sentimente o impedica pe ea sa fuga pur si simplu, imediat ce strange banii necesari.

  Ideea e ca tatal ei o tot implica in diverse tranzactii de cocaina si lucrurile se complica cand fata este aproape ucisa. Atentia, grija si empatia lui Cain sunt pur si simplu romantice si frumoase.
   Mi-a placut cartea. A avut foarte multe schimbari de situatie.

  Se obseva faptul ca cea mai matura poveste le apartine lor, Trent si Kacey sunt cei mai "violenti", iar Liv si Ashton cei mai tineri ( prea multa adolescenta in povestea lor) .
 Well, v-o recomand  !

NOTA: 4.5 / 5

5 comentarii:

Frumoasă recenzie!
Cartea sună foarte bine. Trilogia aduce cu "Chimie perfectă" de Simone Elkeles, dar povestea din "Four seconds to lose" pare mai complexă.

E mult mai complexa dupa parerea mea.
Mersi ^^

Mă bucur să îţi văd recenzia pentru a treia carte din serie. Se pare că povestea dintre Cain şi Charlie este altceva decât celălalte două cupluri.
Eu încă nu am început cartea a doua, dar o să îi vină rândul. Mă întreb tu ce o să faci. Mai este volumul cinci: "Five ways to fall" şi mai este povestea lui Trent după acel incident(încerc să nu dau spoilăre), ţi-am recomandat-o pe Goodreads( am numele Simina)

@Bianca, "Four seconds to lose" nu face parte dintr-o trilogie şi sincer nu se compară cu cărţile lui Simone Elkeles.

Nu le-am gasit pe nicaieri in format electronic ! Nu stiu unde sa mai caut... intr timp citesc Intimidare si Wait for you <3
Sper sa iti placa

Ah, am gasit Five ways to fall