De "Spintecatorul" am facut rost tot in urma unui schimb. Spre deosebire de "Inceputurile",aici actiunea e mai dezvoltata, suspansul exista(wow) si mi s-a parut o carte frumusica. Nu genul de recitit sau de neuitat,dar nici oribila sau teribil de plictisitoare. Mediocra este cuvantul potrivit.
       
   Napadit de melancolie si amintiri teribil de vrude, Stefan lucreaza la o ferma. Indrageste familia pentru care lucreaza, mai ales copiii. Dar aceasta  viata linistita  u dureaza prea mult pentru Stefan. Porneste la Londra alaturi de barbatul familiei al caror nume nu mi.l aduc aminte. Pe drum afla de existenta unui anume Spintecator, care de ceva vreme face crime in serie. Tinta lui sunt prostituatele.
        

Banuielile lui Stefan se rezuma la Damon DeSangue, cum ii place sa se numeasca. UrmeZa o poveste plina de mister. Ca un vesnic protector, Stefan o ia pe Violet sub aripa sa, o fetiscana a carei surori a disparut.

           Mi.a placut aceasta carte. Am citit.o cu placere. Spre fi al iti cam dai seama cine e criminalul si unori exagera cu descrierea.

Nota: 3.5 /5

Am facut rost de primul volum al seriei  "Jurnalele lui Stefan" in urma unui schimb de carti. Oricum, eu am citit volumele foarte alandala, abia acum ajungand sa citesc intaia carte, "Inceputurile".

      Daca va asteptati la o carte antrenanta si plina de actiune, atunci nu va recomand sub nicio forma sa o cititi. La capitolul actiune o duce prost.
       In Inceputurile se prezinta efectiv cum a luat nastere povestea dintre Stefan,DAMON,  Katherine. Dupa cum cred ca si stiti, Katherine este o tipa nemiloasa,insa foarte inteligenta. Reuseste sa ii invarta pe degete pe fratii Salvatore cu farmecele ei...

           Urmeaza pasaje lungi despre sentimentele lui Stefan,care dupa parerea mea este un dobitoc ascultatorul lui taticu chiar si atunci cand il pune sa se insoare cu una doar pentru interesele lui. Damon este un rebel innascut si il admir mult mai mult. In alta ordine de idei, pe cat de smechera se crede Katherine, pe atat urmeaza sa o pateasca. De ce ? Pentru ca urmeaza o vanatoare de vampiri...

      Se vede ca jurnalele lui STefan nu au fost scrise de L.J.Smith. o carte slaba. Plictisitoare. Cu un protagonist influentabil, nesigur pe sine, si o actiune aproape inexistenta.
DISLIKE !!!!

Nota: 2/5