In sfarsit a venit postasul! Trebuia sa-mi aduca toate astea de acum o saptamana, dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Sincer, eu nu am crezut ca voi mai primi ceva.

De la Fiona Paul am primit 4 semne de carte "Venom" (Thank you Fiona! I love them!) care imi plac foarte mult!


Acesta este swag-ul de la Jana Oliver, autoarea seriei The Demon Trappers, pe care vreau neaparat sa o citesc (Thank you, Jana! They are incredible!)

From Angela Corebett. Thank you for sending me these! I love them!
De la Jen Nadol am primit semne de carte cu "The vision" si "The mark" (Thank you, Jen! They are awsome!)   Jen a fost atat de draguta, si mi-a scris si un mesaj.

Iar acesta este premiul meu de pe blogul Trasspasing Zone . Multumesc!

O poza de grup. Cam asta a fost. Insa, foarte curand trebuie sa vina si o multime de carti, serios, chiar foarte multe, in romana si engleza, printre care si multe premii pentru viitoare concursuri.
 Ce parere aveti? Voi ce ati mai primit?

 Stiu ca v-am spus ca am terminat cu lecturile de la scoala, insa nu e chiar asa. De fapt, am avut 5 carti, dintre care:
-Baltagul de Mihail Sadoveanu
-Rosu de rubin de Kerstin Gier
-Albastru de safir de Kerstin Gier
-Verde de smarald de Kerstin Gier
-Cismigiu and company de Grigore Bajenaru

  Din astea trebuie sa fac recenzii la Albastru de safir si Cismigiu and Co si sa termin Verde de smarald. La inceput nu mi-au placut deloc, insa acum...citesc cartea a treia mai mult pentru a afla in sfarsit secretul, sfarsitul...

   De altfel, postasul nostru, care nu se mai deranjeaza sa mai treaca sa aduca scrisorile trebuie sa-mi aduca 3 instiintari de la posta si 7 plicturi(cu swaguri) . Pachetele sunt pentru voi, pentru concurs! Cu cat vine postasul mai repede, cu atat mai repede dam startul!

  Si, voi ce mai cititi?