Nu am mai apucat sa postez pe blog. Deloc. Am fost atat de prinsa cu scoala si cu temele si nu am mai apucat sa fac nimic concret si am citit o singura carte: "Fara speranta" de Colleen Hoover careia o sa ii postez o recenzie in curand.

   E ciudat la liceu. E diferit. Stau si compar scoala generala cu liceu si totusi nu ma pot decide unde era mai bine. Apoi imi amintesc ca nu conteaza unde era mai bine, pentru ca si asa nu te mai poti intoarce la ceea ce ai pierdut, asa ca, mai conteaza ?
   In clasa mea sunt 6 fete si 19 baieti ceea ce e foarte bine. Si toti par acceptabili, si nu seamana cu genul ala de colegi nesuferiti si rautaciosi si barfitori la nivel exagerat peste care am dat in scoala generala. Dar din nou, am zis "par" si aparentele insala.
 
   Un dezavantaj care ma urmareste la tot pasul sunt anumiti profesori care predau infect si doar tranttesc niste chestii asteptandu-se sa le intelegi. Si poate ca unii le inteleg. Insa eu nu. Asa ca ghici ce, sunt nevoita sa fiu pe langa de destul de multe ori. Nu am mai avut timp sa scriu sau sa citesc calumea. Si prin calumea inteleg sa ma simt bine, sa am timp sa ma relaxez. De fapt da, asta e problema : TIMPUL. Si de unde puii mei sa scoti timp cand maine am test la franceza si la mate, marti am la romana si fizica, joi la info si bio.
    Ah si eu sunt la profil mate - info dar noi la bio facem probleme de bacalaureat. So ...

     Cu toate astea, daca stii sa iti mai bagi picioarele in mama lui de Menelaus, sau microscop,luneta si lupa ( fizica e oribila ) sau cui ii pasa de Alexandru Macedon (???) te poti distra. Am avut balul bobocilor si a fost sweet. Ok nu la fel de sweet pe cat a fost banchetul dintr-a opta, dar a mers. Si mi-am gasit niste prieteni. Si imi place faptul ca drumul dureaza o ora si ceva pentru ca am timp sa ma relaxez si sa citesc pe drum.

     M-am saturat sincer de atat invatat. Am inceput sa ma uit la Satana cartoons. Codrin e deosebit.

Well, pe la voi cum e ?