Dupa cum cred ca aveti o mare parte dintre voi, cand sunteti intr-o calatorie, pe langa geamantanele cu haine carati un rucsacel cu cateva lucrusoare pe care sa le folositi pe drum, pe orele interminabile si plictisitoare pentru a le mai alunga.
  Asa am si eu, in rucsacul albastru cu "Salvati planeta"  urmatoarele :
-jurnalul de recenzii
-2 pixuri
-"Spulbera-ma" de Tahereh Mafi
-"Sovaire" de Maggie Stiefvater
-"Trezirea" si "Lupta" de L.J.Smith
 -MP3-ul meu
-ceva de mancare


Multe carti? Probabil, dar cand sti ca urmeaza 4 ore de stat in masina...se citeste :)

Voi ce aveti in bagajul de mana de obicei?

 De la o vreme tot stau pe ganduri, si imaginez tot felul  de povestioare care i-ar surprinde pe Damon si Elena,  pe Chloe, Derek, Simon, sau alte cupluri, triunghiuri amoroase sau personaje din cartile citite. Nu v-ar placea sa imaginati o alta aventura a Micutelor Mincinoase, alte intrigi delicioase si povesti spectaculoase?


 De ce fanfic?
 Deoarece dezvolta imaginatia, este un ajutor pentru aceia care doresc sa devina scriitori. Aveti deagata personajele si actuni, acum nu trebuie decat sa imaginati altele. 

  V-ar placea? Daca sunteti interesati, si v-ati ales deja personajele, povestile, putem demara acest proiect, care va avea, bineinteles si premii, la sfarsit fiind ales cel mai reusit fanfic.


   Va las sa va ganditi pana duminica seara, deoarece atunci ne mai vedem(plecata again), si, ca sa nu va plictisiti, va las cu un concurs cu carte la alegere aici si prelungesc pana atunci concursul Dracula de Bram Stocker, mai multe detalii aici.