M-am apucat de "Reactie in lant" de Simone Elkeles.

Am citit cateva review-uri de-ale voastre si am inteles ca este un roman cam slab, dar din ce am citit pana acum pare chiar interesant.

  •  Pagini citite azi : 236
  •  Pagini citite in total 716
  •  Carti  terminate : 1  

  • Voua cum vi s-a parut ?


   "La jumatatea drumului spre mormant" este prima carte din seria "Vanatoare nocturna". A aparut prin noiembrie sau decembrie, parca ? Oricum, am zis ca daca am citit "Nopti de patima", de ce sa nu ma apuc si de "Vanatoare nocturna".


    Am sesizat o oarecare asemanare intre J.R.Ward si Jeaniene Frost, in ceea ce priveste scrierea si ideile, asa ca voi face aceasta recenzie comparand-o cu "Nopti de patima".
     Mi-ai placut mult mai mult personajele din "Vanatoare nocturna". Deloc intimidata, puternica cu adevarat, Catherine Crawford vaneaza de ani buni vampiri. Ura fata de ei a pornit in urma unui incident nefericit in familia ei.
    Desi are doar 22 de ani, Cat are un caracter desavarsit, da dovada de insistenta, perseverenta, curaj frate cu moartea si putere.

Cu toate astea, intr-o zi este capturata de Bones, un vampir batran, care vrea sa o omoare. Cu toate acestea, renunta la idee de a o omori pentru a-i propune sa lucreze impreuna in omorarea vampirilor. 

Acest pact vine cu multe, chiar multe probleme. Ca actiune, e mai slaba decat "Nopti de patima", dar la romance e mai buna. Acum, actiunea a fost cat de cat buna, dar nu semnificativ. 


 Nu pot sa zic ca mi-a displacut. Ar fi o prostie. Dar nici nu mi-a placut chiar atat de mult. La final m-a dezamagit cu adevarat. 
Catherine si Bones pornesc pentru a-l prinde pe un vampir, pe nume Hennessey, care vindea droguri, rapea fete pentru a le pune sa fie prostituate, nu pot sa zic ca a fost subiectul meu ideal pentru o carte. 

In schimb, pe langa cautarile disperate ale lui Hennessey, mi-au placut foarte mult  antrenamentele dintre Bones si Cat. Desi la inceput am simtit, precum Cat, o ura desavarsita fata de Bones, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, deoarece Cat ajunge sa se indragosteasca de el. 


Povestea de dragoste dintre ei este epica. Plus ca are foarte multe parti amuzante. Cu toate astea, pentru a ucide vampiri, iti trebuie un as in maneca, si Cat il are cu desavarsire: este pe jumatate vampir.
 Au fost multe lucruri care mi-au placut cu adevarat. De la protagonista, care m-a cucerit per total, prin comportament si gandire, pana la Bones sau Timmie.

   Un romance puternic, o actiune care te captiveaza(desi nu m-a impresionat) si mult amuzament. Da, a fost un roman bunicel.

NOTA: 4/5

  Your favourite series



Multa vreme am spus ca "Jurnalele vampirilor" este seria mea preferata, insa "Academia vampirilor" o intrece. Este mult mai captivanta, are un romance mai bine dezvoltat, actiune mai pe gustul meu, si este pur si simplu mai buna.


Povestea lui Rose si a lui Dimitri este una frumoasa, deloc simpla sau usoara. Seria e una plina de actiune, unica, interesanta, pe care urmeaza sa o recitesc de curand. 

Nu ca nu mi-ar fi placut si de Adrian(a fost un personaj foarte dragut), dar nu se compara cu Dimitri, nu ?

Se facuse prea tarziu si nu am apucat sa postez in rubrica asta.





  •  Pagini citite azi : 180
  •  Pagini citite in total:480
  •  Carti terminate : 1 
 Am terminat "La jumatatea drumului spre mormant" si voi posta in curand recenzia. Ca romance e mai buna decat "Nopti de patima", dar la actiune "Nopti de patima" o intrece. Cartea lui J.R.Ward e mai buna decat a lui Jeanine Frost.


Coperta volumului urmator(nu stiu al catelea) este oricum prea tare.