13.     O mașină a timpului te va transporta peste 5 minute într-un viitor distopic. În viitorul cărei cărți distopice ai alege să fii trimis și de ce? Ține cont că vei rămâne o scurtă vreme acolo, și trebuie să supraviețuiești.


 Hm....ce sa aleg? "The Hunger Games", desigur! Sa vedem...eu ca cedare nervoasa cu siguranta ca nu m-as descurca la fel de bine ca si Katniss. La Cornul abundentei as fugi cat ma tin picioarele, departe, departe de toti ciudatii aia. Mai intai as gasi un loc unde sa dorm si, desigur, o sursa de apa. Ca hrana? Traind in secolul 21  nu prea le am cu vanatoarea, sincer. Poate sa vanez un baton cu ciocolata. Nici la biologie, cu toate plantele alea, nu le am. 

   Mai ramane doar vesnica faclie a norocului. As face rost de un cutit, doua, asta clar. Doar am nevoie si eu de o arma, nu? M-as alia cu altii, avand in vedere talentele mele care nu pe pupa cu ce mi se cere. Totusi, m-as pricepe(!in sfarsit la ceva) sa fac niste strategii...

 Vesti bune! Am terminat intr-un final de citit "Baltagul"(stranie carte, serios) si de asemenea "Rosu de rubin" si aproape terminat "Albastru de safir" -lecturi de la scoala. Dupa ce fac recenzii la "Zece negrii mititei" si "Cismigiu and Company" termin cu toate lecturile de vacanta(azi, cel tarziu maine) date de la scoala.

   Ce inseamna asta? Inseamna ca urmeaza o perioada full de recenzii pe blog. La ce sa va asteptati? Pai, uitati aici:

-Mare Nate. Intaiul dintre pusti.
-Experimentul angel de James Patterson
-Capcana mortala de Charlaine Harris
-O noua senzatie in scoala de Melissa de la Cruz
-Domnia haosului de Rachel Caine

Carti in engleza, pe care abia astept sa le primesc(daca mister postas se deranjeaza sa mai vina si el sa aduca instiintari de la posta) :

-The Crescent de Jordan Deen
-Ful moon de Jordan Deen
-Dominion de Melody Efron Manful(in curand-dupa 20 septemnbrie)
-In my dreams de Cameo Renae

  Restul le pastrez surpriza. Voi ce mai cititi?

Ryan is in LA to promote his latest film, Reparation, which is premiering Friday night. It’s time to introduce Taryn to “his world.” Love Unrehearsed (Love, #2)
So if you feel a tad unsatisfied with some of the open-ended threads from Love Unscripted, we still have Slipknot to film with the enamored Jonathan Follweiler at the helm, then there is the global premier of Seaside II with private jets and foreign countries to visit. Seaside III is scheduled to start production in the fall and Pete and Tammy’s wedding is in there too. And what about that script for The Isletin Solution? What are we going to do about that? Hmm…

More secrets, more lies, more drama, and certainly more media coverage. Stay tuned to read what happens to Ryan and Taryn next!!(less)

Ce parere aveti? Mie mi se pare ca are o coperta super draguta!

O carte care incheie o serie de neuitat
14.Ce crezi despre acei adolescenți care consideră cititul ca ceva plictisitor, ridicol și nefolositor? Ce le-ai spune ca să le schimbi impresia?

   Greu de zis. Cred ca acei adolescenti sunt prea...grabiti sa se dea mari in privinta hainelor cumparate de la Zara, sau Kiabi, sau Bershka si cine altcineva mai stie de unde. Daca ai da la o parte toate astea ai descoperi niste oameni simpli care incearca sa para complexi acordandu-se cu moda din ziua de azi. Fenomenul numit "citit" nu e chiar asa de rau precum broccoli sau bau-bau. E o lectura in care te cufunzi si iti lasi mintea sa fie captiva in acele pagini. 

    Descoperi oameni si intamplari extraordinare, e pur si simplu ca oricare alta pasiune. Dar orice inceput de pasiune merita sa fie putin impins de la spate...