Cand spun "monstruletii mei" am simt ca Gaga(Lady Gaga, of course :P) Este de munca la ei....Dar te descurci pana la urma. Ok, sa facem o prezentare de moda.

O am pe modelul meu: Sovaire de Maggie Stiefvater.
Prima tinuta pe care o poarta este un monstrulet verde pal cu ochi albastrii :x :x :))
Ce parere aveti? Va placcc? Mai am foarte putin de citit din "Tradarea" de P.C.Cast si Kristin Cast si voi posta asta seara sau maine dimineata cel tarziu o recenzie, asa ca acum vreau sa postez in rubrica mea preferata cuvintele din viitoarea carte pe care am sa o citesc. Nu stiu cum am reusit, in sa momentan am peste 30 de carti noi de citit. De fapt, stiu. Ii multumesc in mare parte Elenei, pentru cadoul ei :), si in plus mai am si alte carti din diverse schimburi, etc.

"Crescendo" de Becca Fitzpartick


PROLOG

Coldwater, Maine cu 14 luni în urmă
Braţele măceşului se întindeau ca nişte gheare înspre fereastra din spatele lui Harrison Grey, care doar frunzărea cartea, nemaiputând să citească în tot vacarmul ăla. Un vânt năprasnic de primăvară se înverşunase toată noaptea asupra casei de ţară, vuind şi şuierând, lovind obloanele de marginile ferestrelor cu un pocnet repetat. Calendarul o fi arătat el luna martie, însă Harrison avea destulă minte cât să-şi dea seama că nu venea primăvara. Dacă ţinea seama de furtună, nu ar fi fost surprins să descopere până dimineaţa întregul sat îngheţat şi alb.
Pentru a înăbuşi vuietul pătrunzător al vântului


Voi ati citit cartea? Daca da, cum vi s-a parut?

Uitati cateva poze cu semne de carte handmade. O sa incerc si eu sa le fabric si am sa pun pozele mele :)

Imi plac atat de mult monstruletii astia! :) As vrea sa imi iasa si mie la fel de bine. Iar in imaginea din stanga gasiti niste semne de carte tricotate.
  Am auzit intrbarea "De ce iti place tie sa citesti?" sau  intrebarea "Cum de poti sa citesti asa de multe carti?" de nenumarate ori. Din partea cui? Din partea acelora care nu stiu ce inseamna o carte buna.
    Mereu am tras concluzia ca ei, probabil nu au gasit romanul potrivit sa ii farmece si sa ii faca sa zboare, sa exploreze ceea ce inseamna un univers cu totul diferit,  pur si simplu magic.


  Ce imi place mie la o carte:

-protagonista trebuie sa fie pe placul meu, nu sclifosita, fitoasa, etc.
-personajul negativ care e intotdeauna prea fumos, misterios, etc
-punctul culminant


 Voua ce va mai place?Poate am omis eu ceva...


  Stiti ca mai demult am postat o lista cu carti pe care imi doresc sa le citesc pe cvacanta? Ei bine, sunt de parere ca a sosit timpul unei evidente:

Carti pe care le-am citit(click pe titlu pentru a accesa recenzia)
-Jocurile foamei de Suzanne Collins
-Sfidarea de Suzanne Collins
-Revolta de Suzanne Collins
-Sovaire de Maggie Stiefvater
-Spulbera-ma de Tahereh Mafi

Acum citesc...
Tradarea de P.C.Cast si Kristin Cast

Din restul listei trebuie sa soseasca urmatoarele carti:

-Academia vampirilor 1 de Richelle Mead
-Elixirul vietii de Kenneth Oppel
-Sauve-moi de Guilamme Musso

Carti pe care habar nu am cum o sa mai si fac rost de ele...
-Rosu de rubin de Kerstin Geyr
-Initierea de Richelle Mead
-Ultima vrajitoare din Transilvania de Anne Vary
-Imoral de Sara Shepard(depinde de data aparitiei in Romania)
-Aleasa de P.C.Cast si Kristin Cast

P.S. Daca cineva are una din cartile acestea patru si o vinde sau o da la schimb, gaseste lista mea in coloana laterala la titlul "Vand sau schimb carti", si poate sa ma contacteze la adresa madison97madi@yahoo.com