Vara se apropie de final. Ce zici ? No way. Nu pot sa cred ca vacanta asta de vara - dulcea, nemuritoarea, eterna, interminabila - a luat final.

 Vremea s-a schimbat si ea... bate un vant rece si e cam innorat.

   Sunt emotionata. Luni va fi prima mea zi de liceu ever. E o chestie unica in viata, nu ? Unica. Am intrat la mate-info, optional info, adica am doua ore de cerc de info pe saptamana si mai putine ore de curs. E cam acelasi lucru, dar la orele de cerc nu se pun note, asa ca e super.
   Nu mai am aceleasi emotii toropitoare ca la examen. E ceva normal, nu ? Era o fata de care am vrut sa scap si se pare ca am reusit ! Stiti genul ala enervant care posteaza numai aberatii si penibilitati pe facebook si are poze aiurea si putin pornografice, cu toate ca nu are ce arata ? Genul ala e oribil.
    Am scapat, so yeah !

    In clasa suntem 27, dintre care 8 fete(cu tot cu mine) si 19 baieti. Wow, asta e ceva. O sa fie la baieti fara numar. Ma incanta faptul ca sunt mai putine fete, pentru ca de obicei e mai amuzant cu baietii ? Sper sa fie si draguti.
  Prima zi de liceu    :

1) Outfit :

  Stiu ca nu hainele il fac pe om, insa am zis sa fac rost de ceva dragut, pentru ca o data in viata e liceul, nu ?
   Asadar m-am gandit la o camasa visinie, mov inchis, fara carouri, cu nasturi care seamana cu capsele si niste blugi. Ghiozdanul l-am luat de la Meli Melo(e o geanta mai mult, dar se poarte rucsac) - poza dedesubt.

2) Colegii & prima intalnire:

  Va anunt cu sinceritate ca nu cunosc pe nimeni. Nimeni. Ma vad intrand in curtea aia enorma(speram la timp, cu 10 minute mai devreme pentru ca sa prind o banca buna) si cautand peste tot colegii cu care voi petrece de acum patru ani.
   Si sa zicem ca  ii gasesc pe cei de la a 9a D. Next ?  Ce le zic ???

    Liceul este o perioada misto, sper. Prieteni, note, teme, petreceri, balul bobocilor si asa mai departe.
     Voi pe unde sunteti - liceu, si cum e ? Va place ? Cum a fost prima zi ?
Ghiozdanul meu