Am cumparat "Club V" la 2 lei 50. A fost o carte mediocra. Acum nu m-a impresionat intr-adevar, incat sa-i scriu o recenzie lunga si non - superficiala asa ca o sa scriu ceva scurt si la obiect.
   Niste fete obisnuite, prietene, de liceu vor sa castige o bursa importanta pentru intrarea la facultate. Bine, si aceasta bursa Treemont are o cerinta mai deosebita: puritatea trupului si a sufletului. Si, evident, in lipsa altor idei, fetele creaza un "club V" pentru a arata mai bine in ochii celor care vor decide cui sa ii acorde bursa. Si avem aici un cliseu. Nu , tot romanul e un

cliseu. Insa a fost uneori dragut si nu m-a plictisit chiar asa. A mers, l-am citit repede si mi-a facut o oarecare placere, insa nu mi-a lasat vreo amintire importanta sau ceva.

   Okay si atunci sa descriem putin personajele:

   MANDY - care e cam fumata. Tatal ei e anchetat pentru frauda, si urmeaza sa fie inchis. Ea este depresiva, depasita de situarie.

   KAY - persoana care castiga conducerea clubului, cu toate ca ea insasi nu e virgina. Are probleme in momentul in care tipul in cauza vine sa locuiasca cu ea si parintii ei.

  DEBBIE - o alta fata banala, simpla, care are o lista, un carnetel plin cu baietii cu care s-a prostit.

  EVA - tipa aia pura, care are 16 ani si nu a avut primul sarut si care se indragosteste de un baiat dragut.

    CLISEU PUR. meh. asta e.

NOTA: 2/5