Am cumparat aceasta carte la doar 5 lei. Era la reducere de Black Friday si am zis Why Not ? In orice caz, pretul original, de 25 de lei, nu merita absolut deloc. Si 5 lei mi se pare mult comparativ cu calitatea. Huh.
   Deci, eu nu am mai citit nicio carte din seria Gossip Girl, dar nu a fost o problema cu volumul 7. Am prins personajele repede, lucru iesit din comun pentru mine, si a fost o lectura rapida. Cu toate astea, a fost o lectura foarte slaba. Ce sa va spun concret ?


   Totul este sters. NICIO emotie, mimic, nada, personaje plictisitoare, vanitoase, duh. Poate mi-ar fi placut in clasa a 5ea. poate. Deci Blair, Serena si Jenny sunt cele mai bune prietene. Dau petreceri scumpe, umbla cu rockeri si bla bla bla. Mare chestie. Directori idioti. Motive de pedeapsa nefondate. Parinti absenti la modul fantasmagoric. Actiune inexistenta. Iubire lipita de autoare cu scotch si care nu ar functiona in viata reala in veci. Drogati pana peste limite. Razbunare prin faptul ca faci sex cu cineva si ii arunci in fata lucrul asta altei persoane. Duuuh, Nimeni n-o face mai bine concureaza pentru titlul de cea mai proasta carte a anului 2013. Sec, atat de sec si de plictisitor si de arhi sec. Nu va recomand cartea. Nu mai continui cu recenzia. Va spun doar atat:

   cea . mai . plictisitoare. si . mai . vanitouasa . carte. ever . - O spune fata care a citit clasici pentru la romana in fiecare an si a indurat chinurile unui roman atat de slab incat iti vine sa il arzi.

 Wow, am terminat (acum doua luni) si cartea  a 10ea din "Micutele mincinoase". A fost mai reusita decat celelalte, si acum 2 luni i-as fi scris o recenzie mai mult decat pozitiva, insa in clipa de fata ma simt total indiferenta. Nu mai e un roman atat de spectaculos dupa ce am stat si m-am tot gandit si ras-gandit la intamplari.
    Okay atunci:


    Emily a ramas gravida si a trebuit sa nasca de curand(lucru iesit din conmun, care contrasteaza profund cu personalitatea lui Emily) Oricum ar fi, da copilul spre adoptie unei familii de incredere si, la indemnul surorii sale mai mari, se mai distreaza si face cunostinta cu Kai. Emily se indragosteste din nou si viata parca ii surade.
     Hanna inca este bantuita de trecut, si acum este hotarata mai mult ca niciodata sa reinnoade relatia cu tatal sau, il sustine in campanie, toate frumoase pana cand se indragosteste de fiul inamicului pe plan politic al tatalui sau. O poveste Romeo si Julietta la fel de trista.
      Spencer s-a drogat in urma cu ceva vreme, si a avut numeroase antecedente in ceea ce priveste frauda si restul stiti si voi. Si cand a fost prinsa, ea si prietena ei cu droguri, a sunat-o pe Hanna si i-a dat indicatii sa puna pastilele in camera prietenei. Astfel, Spence si-a continuat viata frumoasa, in vreme ce colega s-a dus la Juvie. Well, aceasta prietena e tocmai Kai. Sa fie oare o coincidenta ??
      Ariei ii sunt dati papucii de Noel si se cupleaza din nou cu Ezra, care scrie un roman despre iubirea lor. Nimic nu e usor pentru Aria, ba din contra, e chiar frustrant, pentru ca Nadia ii face zile  fripte. Si Ezra nu e ceea ce pare a fi.

     Pai cam asta e treaba. Pare interesant in clipa in care citesti, insa dupa aia devine usor sec. Nu mai sunt aceleasi sentimente, Shepard descrie totul teribil de obiectiv. Nu gasesc niciun pic de emotie, niciun pic de subiectivitate din pacate, si asta ma enerveaza. C'a y est.

 NOTA: 3.5 / 5