Am luat aceasta leapsa de pe blogul Niaharei. Sa vedem ce iese:

1.Luati prima carte pe care o gasiti la indemana si transcrieti primul paragraf.

 "In clipa in care a sunat telefonul in Casa Glass, Claire, printro\-o premonitie de moment, a stiut sigur ca era mama ei.
   Sau, in fine, nu era atat o premonitie de moment, la urma urmei, cat mai degraba o logica elementara. Ea ii promisese mamei sale ca o suna, dar trecusera cateva zile fara s-o faca,iar acum, evident, numai mama putea sa se nimereasca in cel mai inoportun moment cu putinta.


2.Srieti primul paragraf din cartea preferata.

"Mami uitase sa-i atraga atentia noii bone in legatura cu pivnita. 
   Chloe se legana putin pe prima treapta a scarii, cu mainile ei durdulii intinzandu-se ca sa se apuce de ambele balustrade, cu bratele tremurandu-i atat de tare, ca abia se putea tine. Si picioarele ii tremurau, facand sa se bataie capetele de Scooby Doo de pe papucii ei."


 3.Scrieti un citat dintr-o carte care v-a dat de gandit.

"Sutton este moarta, s-a gandit ea. Sutton este MOARTA. Era imposibil de  conceput. Moarta...unde? Cum? Avea vreo legatura cu filmuletul acela cu strangularea? Cineva chiar o stransese de gat?"
  Jocul minciunii de Sara Shepard. 


5.Transcrieti primele 10 cuvinte dintr-o carte pe care o aveti in biblioteca, dar nu va place.
"Era intr-un inceput de primavara. In casa bunicilor, aceeasi tacere blajina..."-Ionel Teodoreanu "Ulita copilariei" 6.Luati o carte care va este mai aproape(sa nu fie aceeasi ca la punctul unu) deschideti-o la nimereala si transcrieti primele 10 cuvinte de pe pagina.
"-Nu este asa pentru mine.A pasit  inainte si m-a impuns...7.Scrieti ultimele 5 cuvinte dintr-o carte pe care o aveti in biblioteca, dar inca nu ati citit-o.

"Elena Gilbert pasi pe o portiune..." - Jurnalele Vampirilor "Fantoma" dupa L.J.Smith


 8.Transcrieti prima fraza dintr-o carte cu vampiri, la alegere.(daca aveti)
 "In scurta mea viata de saptesprezece ani, am fost martor la mi multe tragedii decat ar fi trebuit cineva sa vada...si am fost cauza a mult prea multe dintre ele."  Nesatul- L.J.Smith


 9. Scrie o replica a unuia dintre personajele tale masculine preferate – din carti:
 "Poti sa-mi citesti gandurile?
Se intoarse spre el. Isi simtea fata arzand, aducandu-si aminte de gandurile jenante pe care le avusese despre el. 
-Nu. El zambi si, in acea lumina, ochii lui verzi cu firisoare aurii scanteiara de-a dreptul. De ce rosesti? Ce ganduri ai avut despre mine?" - Derek din Nascuta la miezul noptii de C.C.Hunter.
10. Uita-te la biblioteca ta. Cauta o carte care sa inceapa cu T, M sau V, la alegere, iar apoi scrie prima fraza din ea:

" Azi o sa se intample ceva ingrozitor.  Nu stiu de ce am scris asta. E o nebunie. N-am niciun motiv sa fiu prost dispusa, ba chiar am toate morivele sa fiu fericita, dar..."

Lepsa o poate lua oricine a citit-o, oricine o vrea :)

 Mai umbam eu pe net...cand realizez: Baaai nu trebuia sa inceapa Pretty Little Liars? Si am aflat ca au aparut primele doua episoade. Ce s-a mai petrecut?
Preview Trailer for Pretty Little Liars Seaso…Actritele sunt mai frumoase ca oricand, Hanna(Ashley Benson) s-a tuns si ii sta superb.

  Emily este rapita, Hanna se duce sa o viziteze pe Mona la azil, un nou A este in oras si le face zile fripte, Aria recunoaste ca a vandalizat biroul tatalui sau, Emily este trista pentru ca Maya a fost ucisa, Spencer se duce la o persoana pentur a afla amanunte, persoana aia fiind si acuzata de uiderea Mayei si a lui Alison.

    Treburi serioase, ce sa mai. Look some photos:

Hanna la Monca la sanatoriu...

 Aria Montgomery - Blood is the New Black  Aria dupa ce a marturisit ce a facut.

Alison ramane SU-PER-BA.