Luna iunie se anunta a fi una plina de viitoare aparitii!


Secretul lui Spencer (Micutele mincinoase si secretele lor, partea a 4-a)

Nu rata ediţia de chioşc MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR

O senzaţională carte-bonus în 4 părţi la celebra serie Micuţele mincinoase

Partea a 4-a din 19 iunie împreună cu revista BRAVO

 

 

Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys, vol. 2)

 
EŞTI GELOASĂ CUMVA PE FETELE DIN GAŞCA ASHLEYS?
Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină.
Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferată.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.


Privilegiul de Zoey Dean

Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari – dar datorii şi mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură.
Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea
 

Am facut bilete...nu am avut timp sa fac poze, sper sa ma credeti pe cuvant. Unii dintre voi mi-ati trimis raspunsuri si pe mail, am luat in considerare, si toate intrarile. Castigatoarea este:

Amalia Ghica


Felicitari! Astept datele tale la adresa de mail madiosn97madi@yahoo.com. Ai timp o saptamana, altfel voi numi pe altcineva

Volumul 1: O NOUĂ SENZAŢIE ÎN ŞCOALĂ – din 12 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL
Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!
Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.
PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!
Cartea are formatul 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini, preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 12 iunie 2012)

Ce ziceti, o veti cumpara?