-Naluca si naucul(stare perfecta) - 25 lei

-Nascuta la miezul noptii(stare buna)-30lei

-Ritualul(chiosc, stare perfecta)- 5 lei
-Captiva (chiosc, stare perfecta)-5 lei

- Aleea Intunericului de Rachel Caine- 25 lei, stare perfecta

-Secretul Ariei (stare perfecta)-  7 lei

-Revolta de Suzzane Collins(necartonata! stare perfecta) - 23 lei

-Jurnalele vampirilor: Fantoma de L.J.Smith(stare perfecta)-27 lei

 

Ma puteti contacta la adresa: madison97madi@yahoo.com sau printr-un comentariu la postare.

 

XOXO, 

MK



Hihi, se mai fura si lepse, si, ei bine, asa am facut si eu de aceasta ddata de pe blogul Ratacitori in lumea cartilor. Check it out:

 1.Nu am niciun membru.Ce fac?

Cam greu inceputul...te apuci de reclame: iti faci autopublicitate pe unde apuci, organizezi un concurs sponsorizat de tine, in care le ceri participantilor sa devina membrii. 

 2.Cum obtin un sponsor?

Trimiti mailuri la toate editurile si librariile online existente, te agiti sa ai vizitatori, comentarii, postari, concursuri si ... BINGo!

 3.Nw L@s@ n1mn Koment@rii.
?Ce? Nu pricep. 

 4.Cum fac un concurs?
Cumperi si tu acolo o carte sau o iei din biblioteca ta, ii faci reclama si vin participantii. Problema: mda...banii tai, cartea ta. Ehh, daca nu ai sponsor...cheltuie acum si vei beneficia in viitor

 5.Ce-mi iese din toata chestia asta cu blog-ul?
Experienta.Timp petrecut folositor. Carti, persoane cu care poti dialoga si te poti intelege, realizezi ce inseamna sa ai un job pe care l-ai obitnut cu mana ta, cu imaginatia ta...Si vezi ce frumos e! 


Leapsa merge mai departe la:
-Raftul cartilor vampiresti
-Niahara
-D3spre carti
-Mistress Kat

Clickaici

 Daca tot e vara, si sa fim sinceri: VARA!!! In sfarsit! Parca nu se mai termina scoala asta. Ce sa zic...ma bucur ca e vara, ca am timp liber si ma uit in trecut si vad postari mai vechi cu "mai sut 2 luni"..."mai e o luna"...."18 zile"....si acum e PRIMA ZI DE VARAAA.

  Cu ocazia asta vreau sa-i urez LA MULTI ANI!!! Ioanei, prietena mea cea mai buna, care merita o zi frumoasa. Sa fii cea mai bucuroasa!

   My reading challenge is(for this summer): de citit sau recitit:

-Fantoma de Aubrey Clark
-Jocurile foamei de Suzanne Collins
-Sfidarea de Suzzane Collins
-Revolta de Suzanne Collins
 -Spulbera-ma de Tahereh Mafi
-Imoral de Sara Shepard!!!NEAPARAT!!
-Sovaire de Maggie Stiefvater(am cumparat-o de pe elefant.ro si abia astept sa soseasca)
-Mandrie si prejudecata
-Maitreyi de Mircea Eliade(am la lecturi de vacanta de la scoala...pfff)

Si..daca voi mai avea timp, desi nu cred, am o vara incearcata rau urmatorele:
-Divergent de Veronica Roth
-Rosu de rubin de Kerstin Gyer
Voi ce lista de citit aveti pentru vara?



TAYLOR HENNING are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că expresia „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată. Nici la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni – prin urmare, cum ar putea ea să se descurce acum în lumea intrigilor?
Când face însă cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale –, are o revelaţie: poate că această „regină a stupului de albine” o va putea învăţa cum să răzbească în industria filmului.Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Dar în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure acesteia iubitul, intervine un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el! Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ceea ce-şi doreşte?