Hello dragilor !

Ce faceti? Eu ma bucur de ultima si extrem de serioasa(nu pe bune ! ) ultima saptamana de scoaaaala. Si ghici ce ? E minunat ! Si sa va si expun motivul pentru care v-am abandonat atat de rau semestrul acesta scolar:

 
-in primul rand, anul acesta este deosebit de greu pentru mine, si a trebuit sa ma pus serios pe treaba si am reusit ! 10 in teza la mate, 10 la romana, si  10 la istorie !
  Cu acest argument am scos 10 in cap. OK, OK, OK, e unicul argument pe care il am, insa saptamanile acestea, cat va fi vacanta si...mi-as dori foarte mult sa fiti aici pe blog alaturi de mine .
Asadar, va astept in continuare pe Heart of darkness sa sarbatorim impreuna Craciunul.

Pe la scoala, ce sa zic, si voi faceti treaba cu Secret Santa , nu? Ei, eu ii iau cadou unui tip caruia sper sa-i placa, insa am fost in pana de idei. Cu toate astea, mie imi ia un alt tip cadou si sunt foarte curioasa in legatura cu ce-mi va lua.

 Acum citesc "Wicked", volumul cinci din seria "Micutele mincinoase"
Sincer vorbind, nu m-a impresionat mai deloc. Am citit aproape jumate, insa ma plictiseste raaaau ! Nu stiu ce sa zic, Sara Shepard era autoarea mea preferata, insa m-a cam lasat cu buza umflata dupa  ce m-am apucat de "Wicked". Ei, va  zic eu mai detaliat cand pun recenzia pe blog.

 De asemenea, mai citesc "Infruntarea" de P.C.Cast si Kristin Cast, dar, la fel, nu e mai lucru de ea. Limbajul, OMG, e ingrozitor. Cartea imi repugna enorm datorita limbajului TOTAL superficial si ... atat de prost. !!!