Acum citesc Ingerul noptii...si contrar asteptarilor mele(carte Twillight cliseu) m-a surprins placut...Am si uitat ca m-am indragostit de cartile Twillight. Ambele autoare au un stil atat de frumos de a scrie, care te face sa le iubesti. Ca stil de scris, o depasesc pe Sara Shepard, care este parca mai obiectiva, mai rece, dar ca actiune si suspans ea e cea mai tare!
 Sunt...toti scriitorii au ceva deosebit!

                                                       Umbra Lunga

Amurgul sufla cu buze rosii peste muntii infrigurati, cuprinzand padurea parasita care s-a oprit din freamatul ei melancolic pentru a savura imaginea acestei fiinte a abisului care parca hipnotiza aerul in jurul sau. Acest vampir era o vietate extrem de impunatoare cu o inaltime de aproximativ 1,86m cu o constitutie robusta. Musculatura bratelor sale era bine lucrata si impresionanta. Parul blond si putin ondulat se revarsa pana la baza gatului, imbracand gatul musculos. Cele doua briliante de culoare violet te faceau sa te gandesti la o intindere nesfarsita de panselute in care se reflecta razele soarelui.

Din pacate daca aceasta fiinta damnata la viata vesnica s-ar fi lasat mangaiata,toata frumusetea si duritatea sa ar fi fost doar o amintire, iar el ar fi doar scrum.Acum era inconjurat de o patura mortuara presarata cu o imprastiere de stele intinse.
 In jurul sau aerul disparuse si timpul se oprise. O usoara adiere incerca sa il mangaie pe plete dezvelind un chip cu un aer dur, marturisind existenta sa ca viking inainte de prima moarte ca fiinta umana.

 Am indraznit sa privesc buzele sala sangerii care inspirau pasiune, dar si o credibila sete. Tot sangele din corpul sau se stranse in buze si ochii i se facura mari, capatand o nuanta la fel de sangerie ca buzele.
Sprancenele i se arcuira,iar acum ii incadrau chipul perfect, intr-o aglomeratie de linii ce proveneau de la pletele sale incredibil de frumoase.

  Broboanele de transpiratie ii acopereau fruntea, iar narile sale incepura sa se miste la simtul mirosului de sange. Umbra sa era imensa si intunecata sub lumina rece a lunii si am inteles ca numele lui era Umbra Lunga. Sub un zambet evadar din infernul buzelor se zareau albii, lungii, ascutitii si inspaimantatorii colti pe care ii mostenise pe vremea cand lumea abia se nastea, iar vikingii se luptau pentru teritorii.

Piesa care completa acest tablou al ingerului era chipul alb care era marturia ca aceasta fiinta nu apartinea lumii vii. In acea mare de intuneric, chipul lui de gheata era unica raza de lumina pe care mi-as fi dorit sa nu o pierd niciodata. "

Cosmina Banuta.

Biblioteca se mareste in timp, si se umple de carti iin timp, nu dintr-odata: carte cu carte :) Acum cateva zile mi-au sosit:

  Aleea intunericului de Rachel caine

Adevar sau provocare de Sara Shepard( geniala coperta)
Imprumutate: Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick
Damnare de Lauren Kate

Trebuie sa soseasca:
nascuta la miezul noptii de C.C.Hunter-super numele autoarei :)

Stiu ca saptamana aceasta nu am postat lucruri prea deosebite, insa am fost foooarte ocupata si inca voi mai fi pana pe 17 mai. In fine, imi gasesc eu timp sa mai postez, si incerc sa fie cat mai deosebit....dar sunt atat de prinsa si cu alte lucruri!