A first look ...


Mi-a fost dor sa mai scriu o recenzie, avand in vedere faptul ca nu am mai postat de mult pe blog ... Oricum ar fi, m-am apucat-si am terminat  cea mai tare carte, volumul 2 din Maximum Ride. Mi-am dorit-o mereu - pe "Scoala s-a terminat pe veci " insa abia acum am reusit sa pun mana pe ea.


  Aventurile lui Max continua de aceasta data, tot pe fuga, impreuna cu stolul ei. Am apreciat indeosebi diversitatea personajelor: autoarea nu se sfieste sa le dea puteri supranaturale total unice, deosebite, construind personalitati unice si impresionante, cu adevarat. De aceasta data "stolul" se indruma catre o noua destinatie, undeva departe de Eliminatori. Acum, ce sa facem, nu scapi de cei rai niciodata ...

   Oricum, dintr-o lupta grea cu Eliminatori, Fang iese ranit. Rau. Asa ca trebuie sa mearga la spital, unde vine si FBI-ul. De parca nu ar avea ce face ! Cu una cu doua, stolul ajunge sa locuiasca in casa enorma a lui Anne, care pare sa fie ca o mama pentru copii. Acest lucru a fost in regula, insa este imposibil sa nu fi un pic suspicios: oare Anne chiar are intentii bune ?

   Fang isi revine, iar acum vine o veste foarte interesanta: Anne i-a inscris pe toti la scoala. Opaaa! Fang isi gaseste o iubita, insa si Max un iubit. Iar ei sunt atat de orbi -nu vad ca sunt perfecti unul pentru altul. Pe langa asta, copiii incearca sa-si gaseasca parintii, si Iggy si-i gaseste, insa nu este un scenariu chiar atat de fericit.

   Mi-a placut faptul ca s-a narat si din perspectiva personajelor negative, si anume a lui Ari, care s-a intors din morti. A,si un lucru va mai spun, unul singur:  il stit pe TOTAL, cainele lui Angel ? VORBESTE ! Total vorbeste limba oamenilor. LOL.

    La scoala sunt tot felul de peripetii, dar nu numai acolo. Apare si o clona de-a lui Max, in mare fiind spus, este plin de peripetii si de originalitate. Cu adevarat original. Bravo James Patterson!

Nota: 5/5