*CONCURS pe blogul "nervi de toamna"

Nervi de toamna: Concurs 1+1: Sal'tare! Ce mai faceti? Ma gandeam sa mai organizez un concurs in afara de cel de fidelitate *pe care-l gasiti in dreapta blogului...

Stiti ce aiurea este sa asteptati? Mda...eu incep sa ma obisnuiesc cu asta. Vorbim despre postasul nostru drag, care vine o data pe saptamana. Incep sa ma intreb, unde te crezi, frate sa vi o data pe saptamana? Mai sunt oameni care asteapta swaguri, instiintari de la posta, plicuri (eu). Mda...ei bine, sa va arat ce astept sa primesc, inafara swagurilor(aprox. 20-asteptarea e crunta :( )Dintre carti:


"Experimentul angel" am castigat-o pe blogul Walking on letters , un blog pe care il admir si care imi place foarte mult.

De asemenea, mai astept:

Astea doua chiar de la autoare.

Plus cartea asta mi-o doresc enooooorm. Luna viitoare sper sa o si am:

La cartea asta sa va asteptati sa cititi recenzie prin septembrie. Claaar.

 Am primit aceasta carte de la libraria online Libris(unde puteti gasi o varietate de carti in engleza,careia ii multumesc foarte mult.

   Stiu ca pare o alegere destul de indrazneata, avand in vedere targetul blogului, insa...am zis sa incerc ceva nou. Adica, ce a mai bun cand citesti "Jurnalele vampirilor" si mananci o tartina gustoasa sau o inghetata buna ?:)
    Aspectul cartii este ireprosabil, are numeroase imagini, scoase frumos la imprimanta. Pagina este destul de groasa, deci nu se rupe usor. Scrisul si explicatiile, la fel sunt estetice si suficiente.

    Sa nu va asteptati la pagini pline ochi de scris. Nu, doar esentialul, ceea ce e foarte bine. Pe de alta parte, avand in vedere si titlul, sunt doar aperitive, adica nimic compicat sau alte cele. Bine, eu nu consider pizza sau friptura aperitiv, dar...nu eu am scris cartea.

   Nu mi-a placut ca a fost atat de scurta. In rest,a  fost foarte bine. Nu am pus in practica toate retetele, insa cea cu spuma de capsuni este cea mai buna pana acum. Daca ar fi sa compar pretul cu calitatea as zice ca se echilibreaza pe undeva pe acolo.
    Sincer, eu nu prea gatesc. Rareori, la zile speciale, lasand asta in seama celor cu mai multa experienta :) Insa, in cartea asta sunt anumite aperitive pe care le pot prepara si eu cand am chef sa mananc ceva mai special, sau diferit.

     In concluzie, eu as zice ca merita. Pentru ca are un aspect frumos, pentru continut, pentru naturaletea cu care sunt descrise retele si cu care le poti pune in practica imediat.