Adevăr sau Provocare (Jocul Minciunii #2) de Sara Shepard în curând la Editura Leda

CÂND JOCURILE NU SUNT CE PAR A FI… 
ADEVĂR SAU PROVOCARE, volumul 2 din seria Jocul minciunii de SARA SHEPARD
Cum ar fi dacă ai simţi că viaţa îţi este ameninţată?
Ce-ai face ca să te salvezi?
Ai fi în stare să te dai drept altcineva?
Niciodată nu spune niciodată!
Viaţa mea perfectă era o minciună.
Acum aş face orice ca să dezvălui adevărul.
Până nu demult, aveam tot ce-şi poate dori o fată: prieteni extraordinari, un iubit superdrăguţ, o familie iubitoare. Dar niciunul din ei nu ştie că am dispărut – că sunt moartă. Ca să rezolve misterul morţii mele, sora mea geamănă pierdută cu mult timp în urmă, Emma, se dă drept mine. Doarme în camera mea, poartă hainele mele şi-i numeşte pe părinţii mei Mama şi Tata.
Iar ucigaşul meu îi urmăreşte fiecare mişcare.
Îmi aduc aminte foarte puţine lucruri despre viaţa mea, numai câteva flash-uri, aşa că nu pot decât s-o urmăresc pe Emma, care încearcă să afle cum şi unde am dispărut.
Dar cu cât sapă mai adânc, cu atât mai mulţi suspecţi găseşte. Se pare că eu şi prietenele mele jucam o mulţime de jocuri – jocuri care distrugeau vieţile altora. Oricine ar fi putut dori să se răzbune… şi să ne vadă pe mine – şi acum şi pe Emma – moarte.
Cartea are 320 de pagini, formatul 13 x 20 cm, este cartonată fără supracopertă si costă 39,90 lei, preţ de listă. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% si de transport gratuit.
Sunteţi provocaţi să nu rataţi al doilea volum din Jocul minciunii, noua serie fascinantă scrisă de autoarea bestsellerului Micuţele mincinoase.
Se anunţă răsturnări de situaţie spectaculoase!
SĂ CONTINUE JOCUL MICIUNII!
ADEVĂR SAU MINCIUNĂ?
Pentru cele mai proaspete bârfe, noutăţi şi secrete, vizitaţi site-ul www. lyinggame.com

Moartă și Înviată (Madison Avery #2) de Kim Harrison în curând la CORINTeens.

ÎN CERURI E NEVOIE DE O SCHIMBARE DIN TEMELII!
MOARTĂ ŞI ÎNVIATĂ, cartea a doua din seria MADISON AVERY de Kim Harrison, în curând la CORINTeens.
Mă numesc Madison Avery, am şaptesprezece ani şi sunt pe jumătate moartă.
Sunt în fruntea îngerilor întunecaţi din Ceruri, iar aceştia ard de nerăbdare să omoare pe cineva.
Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua şcoală la care învaţă au murit odată cu ea. A reuşit totuşi să-şi păstreze iluzia unui corp, are de-a face cu un înger păzitor cicălitor şi, ah, da, i-a grăbit sfârşitul spintecătorului care o omorâse. În condiţiile astea, nu prea poate să intre în nicio bisericuţă. E uimitor că tipul de care este îndrăgostită, Josh, nu o crede complet ţicnită.
Acum Madison a aflat că este cronometrorul întunericului şi se află la conducerea îngerilor care urmează regulile de nepătruns ale sorţii. Cum nu i-a plăcut niciodată să respecte regulile, hotărăşte că sistemul are nevoie de o schimbare radicală. Cu ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi, Madison creează un grup de spintecători rebeli, care nu sunt deloc de acord cu orânduirile Cerurilor.
Dar pe măsură ce se luptă cu noile abilităţi înspăimântătoare specifice unui cronometror, Madison îşi dă seama că s-ar putea să nu fie pregătită pentru ce o aşteaptă – asta dacă nu are parte de o intervenţie divină majoră.
Cartea va avea 256 de pagini pe formatul 13 x 20 cm, va fi cartonată (fără supracopertă) şi va costa 36,90 lei, preţ de listă.
Kim Harrison s-a născut şi a crescut în partea centrală a Statelor Unite, dar s-a mutat în sud ca să scape de zăpadă. Îşi petrece timpul îngrijind orhidee, gătind şi dresându-şi câinele. E pasionată de ciocolată şi sushi. Primul roman din seria Madison Avery, Pe jumătate moartă, se află pe lista de bestselleruri New York Times. Este cunoscută şi pentru bestsellerul Hollows şi, de asemenea, a contribuit la volumul de povestiri Prom Nights from Hell.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kimharrison.net.

Primul concurs al blogului ELKosta books:
http://elkosta-books.blogspot.com/2012/04/primul-meu-concurs.html

http://bibliophilemystery.blogspot.com/2012/04/concurs-de-paste.html

Super concurs!!! Eu particip, hai si voi!