"La jumatatea drumului spre mormant" este prima carte din seria "Vanatoare nocturna". A aparut prin noiembrie sau decembrie, parca ? Oricum, am zis ca daca am citit "Nopti de patima", de ce sa nu ma apuc si de "Vanatoare nocturna".


    Am sesizat o oarecare asemanare intre J.R.Ward si Jeaniene Frost, in ceea ce priveste scrierea si ideile, asa ca voi face aceasta recenzie comparand-o cu "Nopti de patima".
     Mi-ai placut mult mai mult personajele din "Vanatoare nocturna". Deloc intimidata, puternica cu adevarat, Catherine Crawford vaneaza de ani buni vampiri. Ura fata de ei a pornit in urma unui incident nefericit in familia ei.
    Desi are doar 22 de ani, Cat are un caracter desavarsit, da dovada de insistenta, perseverenta, curaj frate cu moartea si putere.

Cu toate astea, intr-o zi este capturata de Bones, un vampir batran, care vrea sa o omoare. Cu toate acestea, renunta la idee de a o omori pentru a-i propune sa lucreze impreuna in omorarea vampirilor. 

Acest pact vine cu multe, chiar multe probleme. Ca actiune, e mai slaba decat "Nopti de patima", dar la romance e mai buna. Acum, actiunea a fost cat de cat buna, dar nu semnificativ. 


 Nu pot sa zic ca mi-a displacut. Ar fi o prostie. Dar nici nu mi-a placut chiar atat de mult. La final m-a dezamagit cu adevarat. 
Catherine si Bones pornesc pentru a-l prinde pe un vampir, pe nume Hennessey, care vindea droguri, rapea fete pentru a le pune sa fie prostituate, nu pot sa zic ca a fost subiectul meu ideal pentru o carte. 

In schimb, pe langa cautarile disperate ale lui Hennessey, mi-au placut foarte mult  antrenamentele dintre Bones si Cat. Desi la inceput am simtit, precum Cat, o ura desavarsita fata de Bones, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, deoarece Cat ajunge sa se indragosteasca de el. 


Povestea de dragoste dintre ei este epica. Plus ca are foarte multe parti amuzante. Cu toate astea, pentru a ucide vampiri, iti trebuie un as in maneca, si Cat il are cu desavarsire: este pe jumatate vampir.
 Au fost multe lucruri care mi-au placut cu adevarat. De la protagonista, care m-a cucerit per total, prin comportament si gandire, pana la Bones sau Timmie.

   Un romance puternic, o actiune care te captiveaza(desi nu m-a impresionat) si mult amuzament. Da, a fost un roman bunicel.

NOTA: 4/5